Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Земетресение!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не може да не е усетил нищо, никой в Бургас. Епицентъра е бил в Черно Море.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Във Варна - УСЕТЕНО !!! Аз лично обаче не съм го усетил защото бях на плавателен съд в морето.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Обади ми се един приятел да пита дали съм усетил земетресението. Аз не бях усетил нищо, но той каза, че в техния офис, в Ямбол, в центъра, на 2-рия етаж, са усетили.Прати ми линк с данни за земетресението. http://www.emsc-csem.org/index.php?p...олегата phoenix във Варна обаче нищо не е усетил, пък колегата jenshen_73 бая го е люляло - на 8 етаж.

Коментар

Immortal написа:
          Обади ми се един приятел да пита дали съм усетил земетресението. Аз не бях усетил нищо, но той каза, че в техния офис, в Ямбол, в центъра, на 2-рия етаж, са усетили.Прати ми линк с данни за земетресението. http://www.emsc-csem.org/index.php?p...олегата phoenix във Варна обаче нищо не е усетил, пък колегата jenshen_73 бая го е люляло - на 8 етаж.
          Де що мебели имаше във стаята се разскърцаха, но този път дори не се изненадах или стреснах. Интересното е, че за разлика от повечето земетресения които помня - това беше .... доста дълго - може би около 30 секунди. Усещаш, че спира, а то се наема за още една порция Дори не станах от фотьойла да се спасявам - щом през 1977 ми се е разминало голямото земетресение - няма страшно Феникса няма как да го е усетил от толкоз шум, тормоз и ... на втория етаж..., Добре, че не го е и усетил, че както е в нова кооперация
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

В ямбол също го усетих поне ас но беше много леко и за кратко.
            преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Нито в Равда нито в Бургас усетих нещо
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ето откъс от новините по Нова с материал от охранителна камера в магазин.http://www.vbox7.com/play:c36ed16d

Коментар

Гадно! Добре, че при нас трусовете не са толкова силни като при японците и тем подобни, щото...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Аз бях на китен , прибрах се и от наште разбрах ,че е имало земетресение
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Хм, а на мен днес ми казаха, че на Камен Бряг плажуващите влезли в морето за да избегнат падащи камъни....
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                      X