Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Земетресение!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VooDoo написа:
    dilyanski1977 написа:
    С Живко установихме , че във Варна земетресение не се е усетило , който каже обратното значи по всяка вероятност или е шоран или се е напушил яката .
    Според мен ти и Живко трябва да смените дилара си
    А според мен ти трябва да смениш аналитика си!

Коментар

Atanas71 написа:
      VooDoo написа:
      dilyanski1977 написа:
      С Живко установихме , че във Варна земетресение не се е усетило , който каже обратното значи по всяка вероятност или е шоран или се е напушил яката .
      Според мен ти и Живко трябва да смените дилара си
      Моля колеги под наркоза да не се включват Сега по темата , при нас нищо не се усети
      Еми аз кво говоря пък тук някои колеги които се носят във въздуха от екстаз искат и Варна да намесят за да не останем по назад .п.п. Колега VooDoo днес май наистина си се преработил .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Земетресение с магнитуд 5,0 по Рихтер е регистрирано в Молдова 25 април 2009 | 21:58 | Агенция "Фокус" Кишинев. Земетресение с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер е било регистрирано в молдовската столица Кишинев, предаде РИА Новости. Епицентърът на земния трус е бил е района на град Вранча в Румъния, на дълбочина 100 км. Няма данни за жертви и разрушения.

Коментар

Дам, в Шумен се усети. Прозорците изпукаха, все едно има силен ураганен вятър на вън.
          Space Star 1.9 DID

Коментар

Не е страшно
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

ее ви ше искарате,че найстина е имало заметресение,жената преди час найстина усетила,че имало,ма не и вервах,тук отразили /засекли/ ли са го.Ау сеа прочетах целата тема,мислих,че е стара тема,нема да казвам на жената,че ше откачи от страх.

Коментар

нищо не усетих... в сравнение с 1977 г.... още го помня мамка му... тъкмо бях си легнал с любимото ми одеалце - на бели и светлосини квадратчета... на 16-я етаж
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Нова Загора също го е усетила но в по високите етажи...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                  ex:Opel Kadett 1.3
                  ex:Fiat 125p
                  ex:Москвич 412

Коментар

Всички в Търново го усетили! Аз нищо не усетих, а бях в леглото с лаптопа и гледах филм в абсолютен покой!

Коментар

В Еленския Балкан нищо не сме усетили. Ние така или иначе към това време вече сме били на по 1-2 ракии... Може и нещо да се е залюляло, кой знае.

Коментар

В Габрово нищо не съм усетил, но аз бях на партера, може на по-високите етажи да са го усетили

Коментар

В Бургас поне на първия етаж нищо не се усети, на по високите е възможно и да се е усетило
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Баща ми, който е в село Рогозен в момента ми звъни да ме пита, а аз му викам "Кво земетресение, ти е*аваш ли се!?"Той ми каза, че даже и по новините давали.Тъй, че в София нищо не се е усетило.
                            '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                            '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

coolboby написа:
                              Всички в Търново го усетили! Аз нищо не усетих, а бях в леглото с лаптопа и гледах филм в абсолютен покой!
                              ми и аз си бях легнал и гледах филм и нищичко не усетих :D
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

При мен единствено препука за около 30 секунди единия прозорец, но бях поусилил музиката в другата стая и си помислих, че е обичайния резонанс. :D
                                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                                -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                                X