С Живко установихме , че във Варна земетресение не се е усетило , който каже обратното значи по всяка вероятност или е шоран или се е напушил яката .
Според мен ти и Живко трябва да смените дилара си
Моля колеги под наркоза да не се включват Сега по темата , при нас нищо не се усети
Еми аз кво говоря пък тук някои колеги които се носят във въздуха от екстаз искат и Варна да намесят за да не останем по назад .п.п. Колега VooDoo днес май наистина си се преработил .
Земетресение с магнитуд 5,0 по Рихтер е регистрирано в Молдова 25 април 2009 | 21:58 | Агенция "Фокус" Кишинев. Земетресение с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер е било регистрирано в молдовската столица Кишинев, предаде РИА Новости. Епицентърът на земния трус е бил е района на град Вранча в Румъния, на дълбочина 100 км. Няма данни за жертви и разрушения.
ее ви ше искарате,че найстина е имало заметресение,жената преди час найстина усетила,че имало,ма не и вервах,тук отразили /засекли/ ли са го.Ау сеа прочетах целата тема,мислих,че е стара тема,нема да казвам на жената,че ше откачи от страх.
нищо не усетих... в сравнение с 1977 г.... още го помня мамка му... тъкмо бях си легнал с любимото ми одеалце - на бели и светлосини квадратчета... на 16-я етаж
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Баща ми, който е в село Рогозен в момента ми звъни да ме пита, а аз му викам "Кво земетресение, ти е*аваш ли се!?"Той ми каза, че даже и по новините давали.Тъй, че в София нищо не се е усетило.
'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
При мен единствено препука за около 30 секунди единия прозорец, но бях поусилил музиката в другата стая и си помислих, че е обичайния резонанс. :D
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар