Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изправяне на джанти от 50 до 120 лв.???
Collapse
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
kik73bg написа:Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Доста мушенници има,в това няма спор.Както казват колегите повечето гумаджийници кадето изправят джанти взимат по 1 лв на цол.А и аз самият съм ходил да си изправям моите хем са алуминиеви.Иначе със монтаж и баланс на една гума примерно ако е 15’ ти вземат около 20-25 лв.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
...значи тва е няк’ва безумна цена...за изправяне на джанта варира между 10-20 лева, аз при познат, който по принцип взема по 10лв, ги направих със смяната на летни гуми за 40 лева - четирите...всичко е до майстора...и на тоя който ти е казал 120 лева на джанта му кажи да отрезнее малко...Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
Коментар
-
Ходих в Радиал вчера. Провериха ми и четирите джанти, казаха, че няма крива, само ми сложиха тежести за баланс. Иначе изправянето е 12 лева за 14". Взеха ми за баланс, демонтаж, монтаж за 4 гуми 20 лева. Сега ще видим на магистралата как са се справилиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kik73bg написа:Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
В Перник на Софииско шосе в новият сервиз за гуми за изправяне на 4 алуминиеви джанти 14’’ (две от тях доста криви), баланс и монтаж общо 70 лв. с балансиращи тежести отвътре на джантата (т.е. не се виждат)== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар