Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на джанти от 50 до 120 лв.???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Благодаря колеги, ще проверя на тези места, които ми казахте
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kik73bg написа:
        Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.
        Колега къде е това в Лозенец по-точно?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Доста мушенници има,в това няма спор.Както казват колегите повечето гумаджийници кадето изправят джанти взимат по 1 лв на цол.А и аз самият съм ходил да си изправям моите хем са алуминиеви.Иначе със монтаж и баланс на една гума примерно ако е 15’ ти вземат около 20-25 лв.
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

...значи тва е няк’ва безумна цена...за изправяне на джанта варира между 10-20 лева, аз при познат, който по принцип взема по 10лв, ги направих със смяната на летни гуми за 40 лева - четирите...всичко е до майстора...и на тоя който ти е казал 120 лева на джанта му кажи да отрезнее малко...
            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

В Дружба 1 срещу "Къра" (Борсата),вчера изправяхме на една делта 14"- по 15лв

Коментар

Ходих в Радиал вчера. Провериха ми и четирите джанти, казаха, че няма крива, само ми сложиха тежести за баланс. Иначе изправянето е 12 лева за 14". Взеха ми за баланс, демонтаж, монтаж за 4 гуми 20 лева. Сега ще видим на магистралата как са се справили

Коментар

style34 написа:
                  kik73bg написа:
                  Колега къде е това в Лозенец по-точно?
                  На кръстовището на ул."Стоян Михайловски" и бул."Н.Вапцаров" има гумаджийница и работи денонощно
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

//// написа:
                    Това за "Голямата гума" във Варна!
                    В същия този сервиз миналата година ноември месец ми зеха по 16 лв на джанта(лети-15 цола)... Смятам,че не е скъпо за Варна..
                    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

В Перник на Софииско шосе в новият сервиз за гуми за изправяне на 4 алуминиеви джанти 14’’ (две от тях доста криви), баланс и монтаж общо 70 лв. с балансиращи тежести отвътре на джантата (т.е. не се виждат)
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                      X