Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Тоя верно искал да си изкара гергьовден за твоя сметка .Както казаха колеги по горе в Радиал под моста Чавдар,в Дружба до тих труд или след Дунев има сервиз БиК,в Лозенец на Релакса това са някои от местата които взимат по 1 лев на цол.
Колега къде е това в Лозенец по-точно?
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Доста мушенници има,в това няма спор.Както казват колегите повечето гумаджийници кадето изправят джанти взимат по 1 лв на цол.А и аз самият съм ходил да си изправям моите хем са алуминиеви.Иначе със монтаж и баланс на една гума примерно ако е 15’ ти вземат около 20-25 лв.
...значи тва е няк’ва безумна цена...за изправяне на джанта варира между 10-20 лева, аз при познат, който по принцип взема по 10лв, ги направих със смяната на летни гуми за 40 лева - четирите...всичко е до майстора...и на тоя който ти е казал 120 лева на джанта му кажи да отрезнее малко...
Ходих в Радиал вчера. Провериха ми и четирите джанти, казаха, че няма крива, само ми сложиха тежести за баланс. Иначе изправянето е 12 лева за 14". Взеха ми за баланс, демонтаж, монтаж за 4 гуми 20 лева. Сега ще видим на магистралата как са се справили
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Колега къде е това в Лозенец по-точно?
На кръстовището на ул."Стоян Михайловски" и бул."Н.Вапцаров" има гумаджийница и работи денонощно
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
В Перник на Софииско шосе в новият сервиз за гуми за изправяне на 4 алуминиеви джанти 14’’ (две от тях доста криви), баланс и монтаж общо 70 лв. с балансиращи тежести отвътре на джантата (т.е. не се виждат)
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар