Здравейте колеги!Викам си да отида днес да си изправя джантите, защото след 120 км/ч започват да се усещат едни вибрации, които са доста неприятни. И отивам аз в сервиз "Друмник" на бул. България и човека там, който беше прилично груб и пренебрежителен идва и аз започвам да го питам това-онова. Накрая всичко хубаво го питам каква е цената. И той пак пренебрежително ми обяснява, че цената е от 50 до 120 лева на джанта, като зависело колко е крива. Направо се шашнах, като се има предвид, че джантите ми са 14 цола, железни. То ако ще е за 120 лева, по-добре да си купя чисто нови алуминиеви джанти. Както и да е въпроса ми към вас е дали знаете сносен сервиз, където изправят джанти на разумни цени? Или да си купувам нови направо? Също колегите от Ямбол ако могат да кажат дали там някой предлага машинно изправяне, че има вероятност да ходя натам през идващите празници?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изправяне на джанти от 50 до 120 лв.???
Collapse
X
-
Този се е опитал да изкара от теб една почивка за гергьовден мани го.Значи отиваш под моста чавдар на бул.данаил николаев автоцентър радиал, там изправят джанти и изобщо не са скъпи на мене за 2 лети алуминиеви джанти 15" ми взеха 36лв., на теб понеже са 14" и са железни сигурно ще е доста по малко.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
Re: Изправяне на джанти от 50 до 120 лв.???
style34 написа:Здравейте колеги!Викам си да отида днес да си изправя джантите, защото след 120 км/ч започват да се усещат едни вибрации, които са доста неприятни. И отивам аз в сервиз "Друмник" на бул. България и човека там, който беше прилично груб и пренебрежителен идва и аз започвам да го питам това-онова. Накрая всичко хубаво го питам каква е цената. И той пак пренебрежително ми обяснява, че цената е от 50 до 120 лева на джанта, като зависело колко е крива. Направо се шашнах, като се има предвид, че джантите ми са 14 цола, железни. То ако ще е за 120 лева, по-добре да си купя чисто нови алуминиеви джанти. Както и да е въпроса ми към вас е дали знаете сносен сервиз, където изправят джанти на разумни цени? Или да си купувам нови направо? Също колегите от Ямбол ако могат да кажат дали там някой предлага машинно изправяне, че има вероятност да ходя натам през идващите празници?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
В Бургас за изправяне вземат по 1лв. на цол т.е. за 14" 14 лв. .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На един приятел оставихме 4бр. алум. джанти 15" за изправяне на един вулканизатор. Две от тях бяха много криви , когато отидохме да ги вземем той плати 50лв. Мисля че това е нормална цена , като човека гарантира за изправянето. Специално на този вулканизатор съм наблюдавал как ги изправят джантите , на специална машина и проверката за изправяне става с индикаторен часовник . Изобщо момчето си разбира от работата.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
1115 написа:По скоро не са се разбрали за кои джанти става въпрос.Иначе от 50 -120лв е изправяне на 4 бр. джанти от 13" ...19" - така ми звучи на мен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар