Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Никога повече каско в БУЛ ИНС!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още една тема, в която си личи народната любов към застрахователите Очевидно всеки, който няма нищо общо с тях ги ненавижда
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

....Аз отдавна съм забравил "Що то Булинс и има ли почва у нас". А това дали са коректни е много относително, но все още там нещата стават с пари под масата и "хора за работа"......

Коментар

gantcho написа:
        Още една тема, в която си личи народната любов към застрахователите Очевидно всеки, който няма нищо общо с тях ги ненавижда
        Ако работиш към тях сори ама когато ми взеха парите никой не правеше проблем ,а после за най малкото нещо се почва едно увъртане и ходене по мъките .На всичкото отгоре мене като такси ме товарят най-малко 50% отгоре за рискова дейност и пак проблеми .Така че няма как да кажа добра дума след като си плащам двойно за нещо и не мога да си го получа при нужда.То по добре е да спестя тези пари.Аз не стига че съм ги дал ,не стига че не искат да ми плащат,ами си губя и времето ,което струва пари да ходя да се разправям с тях.Така че няма от какво да съм доволен колега.В тази държава ,ако може така да се нарече мястото където живеем, явно на тази дейност още не и е дошло времето .
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
          Така че няма от какво да съм доволен колега.В тази държава ,ако може така да се нарече мястото където живеем, явно на тази дейност още не и е дошло времето .
          Който прибира паричките от дейността ще е на съвсем друго мнение... Баш си му е време да прибираш пачка, а ако се наложи да покриваш щети- извинявай, че се видяхме.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Да де то верно както е казал някой "докато има балъци,ще има и тарикати"е добре ама аз не искам да съм от балъците. Искам да си плащам за дадена услуга и да си я получавам когато ми се наложи. Иначе не виждам никакъв смисъл в плащането.Само се пълни гушата на някои хора,а ти си духаш супата -нищо че тя е студена
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Бул Инс за стари коли не плащат достатъчно за да си оправиш щетите при положение че няма друг виновен от чиито ГО да си вземат парите!Остържи си проблемната част в един стълб и званни в КАТ пък после нека да ти откажат протокол, ама Бул Инс ще ти дадат смешни пари и ти ще си доплатиш за ремонта!
              F31 BMW 320d

Коментар

kik73bg написа:
                Ако работиш към тях сори ама ....
                Как ще работя за тях, опазил ме Бог Недей така, ще те съдя за клевета И на мен са ми адски противни...
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                X