Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Никога повече каско в БУЛ ИНС!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Никога повече каско в БУЛ ИНС!!!

Здравейте колеги пиша ви за моите проблеми с тази смотана застрахователна компания.Цялата история идва от това че имам едно леко одраскване на задният панел на бравото получено при маневра на паркинг през зимата и оня ден реших да ходя да го опиша като щета и се почнаха проблемите.Всичко в началото беше добре описах всичко снимаха го дадоха ми описа и когато трябваше да пуснат щетата за ликвидация се почна :1.Дай служебна бележка от районното полицейско управление щом си без протокол за птп.Отивам аз в РПУ-то и казвам ударена кола на паркинг дайте ми служебна бележка те казват не издаваме такива бележки отиди в кат дървеница.2.Ок отивам аз в кат дървеница обяснявам всичко и те ми викат нямаш номер под които да си записан няма да ти издадеме бележка, питам как се получава този номер а отговора е еми обаждаш се на 166 казваш случката и те те препращат към нас и ние те записваме , но понеже твоето вече е старо няма как да ти издадеме бележка със задна дата понеже няма регистрирано обаждане в кат в деня на удара на паркинга.И така в момента съм в един омагиосан кръг и щетата няма да тръгне да се изплаща и незнам какво да правя, просто щом е така само за една драскотина по добре да съм без каско или поне не в таи компания.
    Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Това е 2рото оплакване за този месец от БУЛ ИНС ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Еми незнам в РПУ-то ми казаха че доста хора са идвали пратени от бул инс, а в кат се запознах с една мацка която също беше одраскана на паркинг и се луташе точно като мен.
      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Еми явно е един вид практика... а скоро един приятел ми беше споменал че вече тоя документ дето ти си писал не го искат,а и не се издава май.Но нека някой който знае да обясни
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ами има си правила, които трябва да се спазват, ако си прочетеш всички "Общи условия"Моя застраховател ми е казал ако стане нещо с колата по-сериозно ми звъниш първо на мен преди да правиш нещо.Ако е нещо по-нормално, първо звъниш на дежурния телефон на компанията (всяка има такъв) и от там да ти кажат какво трябва да направиш.Естествено виждаш, че има драскотина и звъниш на някой от Бул Инс. От там ще ти кажат да звъннеш на КАТ, за да ти запишат час и няма да имаш след това такива теми.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не е точно такаедин приятел скоро го прекараха по същия начинв БулИнсжулна колатазвънна им, казаха няма проблемотиде, заведе щетатаказали му да пише каквото е стналоа той я жулна в дърво...и греда - води се ПТП - ходи за протокола ако беше писал щета на паркинг нямаше да има проблемверно че щеше да излъже, обаче застарахователите знаят че куките ще се опъват за този протоколособено няколко дни след събитиетоа той в началото като им е звънял не са казали за протокола...
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Абе скапана работа, като всичко в скапаната ни страна. Като се застраховаш са много мили после стане ли време за плащане те мотаят.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

абе те почти всички така се церемонят за ожулвания май...затуй,засили си,блъсни я добре на жулнатото място и да ти сменят направо калник,броня или каквото там си ожулил :D
                ex.Мареа ТД100

Коментар

и аз преди имах каско и винаги описвах че на паркинг е ставало и нямаше проблеми с плащането обаче плащат някви смешни суми и затовяа сега нямам каско за кво да се наутвам да плащам пари за полицата като може да не направя щета за тая една година....а като имах каско за счупен преден фа пукната предна броня и оагант капак ми платиха 160 лева и от отгава им теглих майната и си казах че повече няма да съм им клиент...въперки че сега се замислям дали ад не си направя каско и да надраскам цялата кола че да я пребоядисам
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Преди години имахме застраховано заведение в Бул Инс. Слез пожар изгоря. То бяха дела, то чудо. И още си дължат парите.

Коментар

Нали всички застрахователи един х..й ги е правил.Като ти вземат кинтите никакъв проблем ,но като трябва да се дава тогава се почва одисеята.Не са само бул инс.Аз имах подобна ситуация.Удариха ме в паркирало състояние и когато се обадих на дежурната я питах трябва ли да се обаждам на КАТ -не.Дойде мобилна група ,снимаха и писаха и тях ги питах има ли нужда да ходя в КАТ-не.Отидох да си опиша щетата никакъв проблем и след два дена ми звънят и ме викат.Експертите гледали и решили ,че не било станало така и защо ако е станало така несъм се обадил в КАТ .Става въпрос за Лев инс .Обясних им ,че ако държат да не е станало така да ми кажат как е станало и аз ще го напиша ,а те да се подпишат .Сега още чакам .Щетата е заведена на 22 02 09.Мина през някаква измислена комисия и беше предложена за отказ и сега чакам някакъв контролен орган.След тях мисля че ще има съд и т.н.Освен всичко като такси плащам и 50% отгоре върху каското -за рискова дейност .Кажете ако това не е ташак.Плащаш като поп и те правят на балък.Това само в БЪЛГАРИЯ го има.Ако знаех че ще е така щаях да дам на някой ром(мангал) 50-100 лева да инсценирам ПТП и да си нямам ядове.В тази страна явно трябва да се лъже.Онзи ден удариха мой колега,застрахован в ДЗИ.Като отишъл там му казали че трябва да си възстанови точки за да му изплатят щетата.Е няма такива абсурди-но го имало в общите им условия.Май вече ще си ходим с адвокатите да сключваме застраховка Каско .Колега сори за лекия спам ама не се сдържах.Тва застрахователите са големи кавали.
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

От 15.04.2008г. БУЛИНС имат нови изисквания за коли ударени на паркинг и той е,че ако колата ви е ударена на паркинг веднага се обаждате на тел.8666668 и казвате за проблема.Има и други телефони.Тези,които са застраховани там да се обадят на агентите си
                        FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Така и аз исках да направя авто каско в Уника защото ги знам, че найстина плащат татко от 7 години си застрахова колата в Витоша или сега Уника. Утиваме аз и татко за оглед на колата и пича каза, че неможе да я застрахова защото е преди 2000година!!! Понеже татко го познава му вика неможе ли да се направи някаква врътка за всеки случаи да си има застраховка, пича вика аз трябва да я оценям на поне 4000лв да ти искат после кам 400-500лв и ако ти пешиш да и драснеш клечката много хора ще останат без работа и ще трябва да ми я изплатят.
                          Subaru B9 tribeca 3.0
                          Peugeot 307 04
                          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Никой не иска да плаща в тия времена
                            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                              Никой не иска да плаща в тия времена
                              Ами да не взимат тогава

Коментар