Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за цена на едно Пунто 2000г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за цена на едно Пунто 2000г.

Здравейте хора.Нов съм, извинявам се ако съм объркал мястото на темата или вече е писано по нея.Решил съм да си взимам Фиат Пунто 2000г. Ще го взема от приятел. Колата е 1.2 двигател, модела 2000г, 3-вратка. Няма нищо по спецялно по нея, има си музика 3-лентови колонки и касетофонче на сони, обикновенни джанти и.т.н. Приятеля ми е малко педентичен и за всеки малък дефект си я води на сервиз, всичко е сменено и работи като добре смазана шевна машина. Има си по някой дребен косур, но то няма кола без такъв и все пак за българските стандарти и продавачите колата е в отлично състояние. Та, ще я взема за към 4,000левчета. Чудя се дали си струва, според мен да. Също така какви парички вървят тези пунтота в Италия, защото имам приятел който работи там, и ми предлага да ми вземе нещо от там. Не се занимава с внос на коли, работи друга работа и няма да ми вземе никакви пари отгоре освен, таксите и автовоза. Но и той не е гледал за цени, ако имате представа как вървят там тези пунтота и също така знам, че италиянците не си падат много грижовни шоф1ори (то си е до човек, но все пак) Та какво ви е мнението, колата от приятеля, или внос от Италия + смяна на масла филтри и по нещо друго.Мерси предварително на отзовалите се с мнение, дилемата е голяма за мен

1.2 - 8 v или 16 V има голяма разлика
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
      1.2 - 8 v или 16 V има голяма разлика
      Човек, застрерляй ме немога да ти кажа. Аз с колите много не съм на ти, но съм решил да се запознавам постепенно Колата е слабичка, затова предполагам че е 8. Ако може ми кажи какво точно да го питам, за да питам вас тук и вие да ме насочите (и той не е страшен разбирач, баща му се занимава)

Коментар

ЕДИТ: Нещо се обърках с темите във форума и интерфеиса, спам се получи.. изтриите поста моля, извинявам се за недурзомението.

Коментар

Еми аз много харесвам пунтовците Тази която си си харесал МК2 са ми най-симпатични , но сега нямам финансовата възможност. Мисля , че с твоя приятел може да се разберете за съвсем малък коментар по цената примерно 200 лв ( ако е 8 V) Ако е 1.2 -16 спортинг , взимай и бягай :D ( ако е в това състояние което казваш ) Ако имаш снимки дай да я видим :І
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Ще взема снимки, но колата е бавна и аз съм я карал извън градско... куцам, не че и на моето мнение може да се разчита (карам от 6-месеца) Градска количка предполагам. Утре ще постна инфо, и предполагам ще може да смъкне до 3600 левчета, но ми е приятел и не искам с това да парадирам, и да я взема за по малко от реалното.

Коментар

Стиснете си ръцете с твоя приятел и взимай колата,по-добре от внос от Италия според мен , поне така знаеш какво купуваш
              forza la FIAT
              http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Щом я вземаш от приятел това е по-добре от колкото да ти я докарат от Италия и да незнаеш имаш ли кола . Недай си боже да е някой черук :D ще си патиш , затова вземай на приятеля си колата поне знаеш какво и е правил и в какво състояние е. :D
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Дам мерси за съвета, ще взема колата явно.А чисто информативно да попитам какви парички върви по стария модел пунто 96-98година. Сестрами е решила да си сменя "каруцата" пък се чуди за нещо по така, до 2-3хил. лв. Искам да я насоча към фиат, за да сме със сходен модел коли, по лесна ми се струва потдръжката на двата автомобила по този начин.

Коментар

Толкова са пунто мк1 2-3 хилки разгледай в раздел продава има няколко хубави пунтаци мк1.Иначе по темата взимай колата от приятеля си.Не знаеш ква каруца може да се окаже тая от Италия.А пък и в Италия колите се карат много до издухване.После на моргата и нашите джамбази от там
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Atanas71 написа:
                      Щом я вземаш от приятел това е по-добре от колкото да ти я докарат от Италия и да незнаеш имаш ли кола . Недай си боже да е някой черук :D ще си патиш , затова вземай на приятеля си колата поне знаеш какво и е правил и в какво състояние е. :D
                      Напълно съгласен :D освен ако колегата не може да превъзмогне , че му е слаба ...
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Привет колега,Потеже имам същата да ти кажа...Ако е Пунто МК2, 1.2 8 v, 2000г. 4000лв са много ( особенно в тая криза)!Най-вече внимавай с ECU-то - щото са проблемни, а цената на ново е 800лв. +Що се отнася до внос от Италия - тва са легенди че ги карат до издухване и после...нали тва Пунто е дошло пак от там.Усех с покупката и...ако търсиш такова за 4000 ми драсни едно л.с. Перфектно е!))
                        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                        Punto М2 1.2 SX 2000г.
                        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Моят съвет е да помислиш още веднъж и за липсата на климатик. Не е болка за умиране, но в днешно време кола без клима,........ после да не съжаляваш.А парите са и много, още повече за директна доставка без надценки и т.н, но това е лично мое мнение!
                          Lupo - The Monster
                          Е83 3D

Коментар

Vancata написа:
                            Дам мерси за съвета, ще взема колата явно.А чисто информативно да попитам какви парички върви по стария модел пунто 96-98година. Сестрами е решила да си сменя "каруцата" пък се чуди за нещо по така, до 2-3хил. лв. Искам да я насоча към фиат, за да сме със сходен модел коли, по лесна ми се струва потдръжката на двата автомобила по този начин.
                            За Пунто 96-98 е грях да се дадат повече от 2-2500 лева. И то за кола в чудесно състояние. В Италия са по 2-3-400 евро, че и без пари. И то от доста време. През 2004 си купих такава. Тогава беше на 7 години. Взех я за 3600 - 500 евро в Италия, 1000 лева за автовоз, 1200 ДДС, останалото печалба за джамбазина.
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                            X