Здравейте хора.Нов съм, извинявам се ако съм объркал мястото на темата или вече е писано по нея.Решил съм да си взимам Фиат Пунто 2000г. Ще го взема от приятел. Колата е 1.2 двигател, модела 2000г, 3-вратка. Няма нищо по спецялно по нея, има си музика 3-лентови колонки и касетофонче на сони, обикновенни джанти и.т.н. Приятеля ми е малко педентичен и за всеки малък дефект си я води на сервиз, всичко е сменено и работи като добре смазана шевна машина. Има си по някой дребен косур, но то няма кола без такъв и все пак за българските стандарти и продавачите колата е в отлично състояние. Та, ще я взема за към 4,000левчета. Чудя се дали си струва, според мен да. Също така какви парички вървят тези пунтота в Италия, защото имам приятел който работи там, и ми предлага да ми вземе нещо от там. Не се занимава с внос на коли, работи друга работа и няма да ми вземе никакви пари отгоре освен, таксите и автовоза. Но и той не е гледал за цени, ако имате представа как вървят там тези пунтота и също така знам, че италиянците не си падат много грижовни шоф1ори (то си е до човек, но все пак) Та какво ви е мнението, колата от приятеля, или внос от Италия + смяна на масла филтри и по нещо друго.Мерси предварително на отзовалите се с мнение, дилемата е голяма за мен
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар