nastybg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промяна в акциза
Collapse
X
-
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
И така, да си дойдем на думата.Чист хипотетичен въпрос:Купих си днес кола -> 129 киловата.В понеделник отивам за регистрация в КАТ.Колко ще трябва да платя за бившия "акциз" или нещото като заместник?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:И така, да си дойдем на думата.Чист хипотетичен въпрос:Купих си днес кола -> 129 киловата.В понеделник отивам за регистрация в КАТ.Колко ще трябва да платя за бившия "акциз" или нещото като заместник?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Добре , а на мен друго ми е интересно - Този акциз като го няма по другите държави те компенсират ли го по някакъв начин или това си го правим само в България тоест като държавата изпусне кокъла за нещо да си го върне по друг начин ?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Jivko Georgiev написа:Добре , а на мен друго ми е интересно - Този акциз като го няма по другите държави те компенсират ли го по някакъв начин или това си го правим само в България тоест като държавата изпусне кокъла за нещо да си го върне по друг начин ?
Коментар
-
абе и българите сме си свикнали да си ревем постоянно, а не се замисляме в европа какви екотакси и данъци се плащат, да не говорим за застраховките...и мисля, че е крайно време да се изкарат от улицата тези автомобили, които са нередовни...за акциза... ами давайте, който има възможност, преди да са измислили нещо и пак да ти резнат зелката...пп като няма акциз на кола от 250-300 к.с. данъка е около 400лв годишно, ама съм сигурен, че никой не си прави сметка да го плаща, нали???...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Колегата с алфата, като я регистрирахте колко ви беше еко таксата и сигурен ли си че няма нещо друго заместващо акциза, щото ако е така до месец се сдобивам с машинка а и не стана ясно колите които са от ЕС и тези които не са и които са нови и не са кво се плаща и тн... някои знаещ и минал през това, моля да каже
Коментар
-
dolarcho написа:Колегата с алфата, като я регистрирахте колко ви беше еко таксата и сигурен ли си че няма нещо друго заместващо акциза, щото ако е така до месец се сдобивам с машинка а и не стана ясно колите които са от ЕС и тези които не са и които са нови и не са кво се плаща и тн... някои знаещ и минал през това, моля да кажеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:dolarcho написа:Колегата с алфата, като я регистрирахте колко ви беше еко таксата и сигурен ли си че няма нещо друго заместващо акциза, щото ако е така до месец се сдобивам с машинка а и не стана ясно колите които са от ЕС и тези които не са и които са нови и не са кво се плаща и тн... някои знаещ и минал през това, моля да каже
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар