Отпадна ли акциза за конски сили при внос? Нещо се чуваше, че за катализатори и физически лица май щели да освобождават и над 120 киловата. Само слух и мечти ли си остана това или някой има достъп до такива нови закони?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Промяна в акциза
Collapse
X
-
Re: Отпадна ли акциза за конски сили при внос?
niko_ymn написа:Отпадна ли акциза за конски сили при внос? Нещо се чуваше, че за катализатори и физически лица май щели да освобождават и над 120 киловата. Само слух и мечти ли си остана това или някой има достъп до такива нови закони?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Промяна в акциза
Колеги нещо дочух че акциза за внос на мощни антомобили [такива над 167к.с.] бил отпаднал или нещо подобно. Може би намален. Знае ли някой точно каква е промяната , горещо ме интересува.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=66285 - my source колегата @AirfanF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Не виждам повод за радост Държавата все отнякъде ще избие тази ниша, която носи доход.Познайте къде - данъка на МПС За ДАНС не знам какво са гонили и какво са събирали, но каквото е събрала държавата като акциз от 2007 год. до сега трябва да го върне обратно на лицата, които за плащали незаконна вече такса.Това не знам къде го четох, защото днес четох за тези акцизи къде ли не== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
До колкото разбрах това ще се отнася за коли които са до 3 години, които по сегашния закон минават по тарифата за нови, а сега нямало да бъде така. В началото като чух за акциза и аз се зарадвах, ама това няма да се отнася за коли от нашия ранг (разни фиатчета и ланчийки на по 10 и повече годинки )
Коментар
-
Колеги. Като ви чета добивам представа, че сте чакали само този момент с падането на акциза за да подкарате "чудовища" над 200 коня. Ако е така аз не мога да се меря с вас - ще я карам по-кротко. Така или иначе с тези ограничения на скоростта в града и извън него се мъча със 100 коня, а камо ли с повече. Аз съм до тук.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар