Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бетонно барбекю? Мнения!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Не, нищо нямам - тепърва ще купувам всички материали и за това първо питам
    Тухли единички втора употреба. Цената ми ако е повече от 50-60ст. на бр. е скъпо.По селата има много къщи който се развалят и материалите от тях се продават. Ломен камък има на Топливо цената беше 8 -10 лв. на кв. м.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Тухлите единички са по 54ст. чисто нови в Ангро.На старо мисля, че и под 40ст. трябва да струват.Лошото е, че с огнеупорните тухли по 3,50лв./бр. бюджета скача много - само за тях ще дам 100лв.

Коментар

Ами другия вариант за който се сещам е и отгоре да се зида с единички и да се измаже със шамот, би трябвало да издържи но не знам на какво натоварване ще работи барбекюто.

Коментар

Ще работи по веднъж в месеца за събота и неделя.... и то само вечер Точно така ще го направя Основна плоча облепена с камък > единички облепени с камък > плоча на огнището облепена с камък > единички за стените на огнището измазани с шамот

Коментар

Ами тогава го почвай, и като си готов ще го тестваме ударно колко може да пече

Коментар

Само дето май ще заменя шамота с огнеупорен теракол, че като прочетох колко трудно се работи с шамота....

Коментар

ти намери някоя стара акумулираща печка... и ползвай тухлите вътре.... идеални са!!!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз вече прегледах разни обяви, но не намирам нищо за развалена акумулираща печка или само тухлите от нея на нормална цена.А да купувам здрава, права, работеща печка и да я развалям заради тухлите - няма смисъл.Ще помисля, има време до почивните дни, когато ще се състои същинското изграждане

Коментар

Колега, имам доста тухли и още една цяла печка, но са в Пловдив. Ако имаш интерес ми пиши на л.с., цената няма да е висока.

Коментар

Kuku написа:
                      Основна плоча облепена с камък > единички облепени с камък > плоча на огнището облепена с камък > единички за стените на огнището измазани с шамот
                      Преди да пристъпиш към покупка на тухли, купи само една и я остави за ден-два във вода. Ако след това я извадиш цяла, то тухлата е добра.Ако намериш стари плътни тухли от преди 30-40 години, вземай смело.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                      X