Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На общината с любов

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В България всичко е така ... Всеки краде от където може и колкото повече по-добре. Чудно ми е закакво ги плащаме тези винетки/данъци и тем подобни щуротии , като пътищата ни са под всякаква критика! Магистралата е леш , София улиците са като шахматна дъска , тука има тука няма. В Пловдив също има ужасни участъци .. П.П. Пък да не говорим за малките градчета и села ...
    Истинският приятел е този на когото може да се обадиш в 4:00 сутринта и да му кажеш:''Копеле убих човек'',а той да ти отговори:OK,къде ще копаем.

Fiat Bravo - HGT 20v 155 BHP

Коментар

Immortal написа:
      А безумното кръгово на края на магистралата, до Стара Загора?!?
      Не е безумно то... Виж колко е голямо, при това не е циментирано вътре... Предвидили са го, има място за всички...
      Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Я сег аз пък да кажа и една блага дума за общината :D И преди съм пускал теми за безулното регумиране на светофарите кадето един те пуска и следващия те хваща задължително с 59сек :P и няма никаква зелена вълна.Тези два дни съм мн приятно изненадан от Сливница, между Ст.гара и К.Величков - перфектна регулировка, минаваш 4 мн гглавни светофара на веднъж, докато карам с 50 на 4та. , говоря за посока Люлин. Ето явно може стига някои хора да поскат.. лошото е че ние които искаме нямаме възможност да регулираме
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
          Я сег аз пък да кажа и една блага дума за общината :D И преди съм пускал теми за безулното регумиране на светофарите кадето един те пуска и следващия те хваща задължително с 59сек :P и няма никаква зелена вълна.Тези два дни съм мн приятно изненадан от Сливница, между Ст.гара и К.Величков - перфектна регулировка, минаваш 4 мн гглавни светофара на веднъж, докато карам с 50 на 4та. , говоря за посока Люлин. Ето явно може стига някои хора да поскат.. лошото е че ние които искаме нямаме възможност да регулираме
          Всеки ден минавам от Люлин посока тунела преди метростанция Вардар и през няколко дни светофарите са регулирани по различен начин. Един ден минавам целия очастък за по малко от 5 минути, а в следващия всеки светофар ме хваща. Ако тръгна на зелено за да хвана другото зелено трябва да настъпя колата с едно 90 + ... но понеже не си падам рейсър си карам с 50-60 и чакам на всеки светофар по 59 секунди... . А се сетих сега за винетките, ако някой има път към Перник нека мине през Малобучино.... там път няма заради прочутата магистрала а когато минаваш от там ти трябва винетка... понякога даже има и полиция.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
          -------------------------------------
          1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

infirm написа:
            miro2177 написа:
            Всеки ден минавам от Люлин посока тунела преди метростанция Вардар и през няколко дни светофарите са регулирани по различен начин. Един ден минавам целия очастък за по малко от 5 минути, а в следващия всеки светофар ме хваща. Ако тръгна на зелено за да хвана другото зелено трябва да настъпя колата с едно 90 + ... но понеже не си падам рейсър си карам с 50-60 и чакам на всеки светофар по 59 секунди....
            Именно, а вероятно знаеш и тоя светофара на Била при метрото. там двата светофара са на разтояние 50м. и съм първа кола на единия и ме пуска а следващия, на 50м е на 4сец на зелено и съответно спираш. и ми е идвало да сляза и да заритам стълба А за сравнение в Солун с бащата минахме по булевард подобен на Патриарха, но мн дълъг и вс карат на него с по 70-80, светофарите на зелено само... никакъв проблем !!! е как те го правят а ние не можеме :D ебати номера :D
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Е вие сега какво искате?! Ами много ясно че така ще ги правят нещата, докато има проблем ще има и от къде да се краде, ако разрешат един проблем качественно, нали после няма да могат с години да смучат пари от него. Или да перефразираме малко Сталин "Има проблем - има пари, няма проблем - няма пари."

Коментар

коментари по темата имам много,но ще отбележа само две три неща...Тук някой спомена за детелината край Ст.Загора,мен тя не ми се вижда толкова абсурдна,а инъче евала на хората там,пътищата в по-голямата част на общината и самия град са чудесни...например карайки към димитровград най-контрастира,караш си,перфектен път,стигаш табелата "община димитровград" и пътя е като отрязан,нататък дупка до дупка..леш направо! Светофарите по една от главните улици ми направиха впечатление,тръгнах от единия край и гледам до другия на улицата 5 или 6 светофара и като си знам как е тук в Търново викам си,ей сега си "еба мамата"...да ама нена всички светофари минах на зелено един след друг!!!Инъче тук в търново е отврат,сега правят кръгови на пътя София Варна и какво,вместо един хубав околовръстен път или една стабилна детелина разделята пътищата(каквата има навлизане откъм Варна) се правят някакви три поредни кръгови едно след друго,на мястото на светофарите които бяха досега И хубаво,айде правят ,ще видим какво ще излезе,но поне да бях пригодили обходните маршрути,а то допреди две седмици трябваше да заобикаляш цеия град за да стигнеш до двата най-населени с млади хора квартали,сега отвориха една малка част от пътя и поне има път през всичката леш...а обходния път Сф-Вн да не говорим,на едно от основните кръгови,половината от едната лента е заета от огромен трап,дълбок повече от една педя,с огромен рязък ръб и широко 2 на 2 метра,и ако не знаеш тоя трап и се засилиш с повече от 40 просто не виждам какво би ти се случило с колата аман вече
                ex.Мареа ТД100

Коментар

При никакви обстоятелства не минавайте по околовръстното ако трябва да минавате през светофара на Драгалевци По стар обичай, всички ремонтни дейности се стартират в началото на есента и сега дойде момента, в който на целия ужас, които си е по принцип от там, от 3 и повече ленти се минава в една. От другата страна е същото. На мен лично ми отне точно час и 10 минути да го прекося

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

На мен 50мин от 11.50 до 12.40ч Ужас, левия ми крак още "дава заето". Как може от 4 ленти изведнъж да се събира в една, като минат и тирове, които наистина много бавят движението.

Коментар

Съчувствам Ви колеги,но идиотите от ВиК в нашия град са ненадминати,при всяка спукана тръба се копаят едни дупки колкото да влезе ТИР в нея,пияни муцуни обикалят и всеки дава акъл на багериста и накрая се запълва дупката с чакъл който с времето потъва и се получават едни дупки дето можеш да се разбиеш целия,това е масово в нашия град.
                      Marea HLX 147ps

Коментар

Вчера го изпитах това на Околовръстното - 2 км за 40 минути! Нямам думи! Иначе си плащам данъка МПС ...
                        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Минавайте през Бояна, по 6ързо е. Иначе на връщане вчера (от Драгалевци към 6ул."България") минахпо Околовръстното и в моята посока нямаше задръстване. Но като видях от другата страна какво е.....Gofi: Споко, и тук е така, осо6ено в "елитния" квартал Драгалевци. Миналата седмица тъпаците от Соф. вода подалинякакво свръхналягане и се спукал тръ6опровод 2 къщи над нас. Ами такъв потоп няма Не съм вярвал, че може да ми тря6ва лодка след като съм в планината.Иначе през седмица се копае някъде щото има аварии.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

И аз да се включа. В Балчик онова пияно вале кмета е разкопал 2/3 от улиците и всичко прилича на лунен пейзаж.А най-лошото е, че няма изгледи скоро да асфалтират. ’’И тяхната майка също’’, както се пее в една песен.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

18ти Декември, снега ни изненада отново... цяла София е блокирана Да и го нафъндъча на кметицата со се фъндъците ... и нека е грях ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                                18ти Декември, снега ни изненада отново... цяла София е блокирана Да и го нафъндъча на кметицата со се фъндъците ... и нека е грях ...
                                ББ в едно интервю я пита: "Ще ни изненада ли зимата тази година?" Нейният отговор беше: "Нас в общината няма да ни изненада , ама незнам вас в Парламента да не ви изненада!!!!"
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X