Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой каква музика си има във фиатката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами темата е малко стара ама е интересна.Ами моита музика незнам дали е толкова скромна ама я ъбгреидвам и ще стане много по добра от сега те ето я и нея.CD-MP3 player Clarion BD359RGMP 4x51WПредна линия Magnat Car fit 102 2x30W RMS подлежи на смянаЗадна линия Alpine SPE-6902 2x30W RMSБасс Hertz ES380 1x450W RMSУсилвател Thunder 2050 2x80 или 1x200W RMS ----- на заплата го сменямЕто снимкми http://www.tuning.bg/forum/garage.ph...album_id=48142

Коментар

Ами не е вярно че като има евтин касетофон и него няма да го вземат
      От москвича на баща ми свиха едно радио, дето хващаше само "Христо Ботев" и при операцията си беха забравили две отверки - определено си беше далавера А мойта музика е некакъв Елит с мр3 и отзад елипси Пайнер, а отпред - Филипс - кръгли, че не можах да намеря като оригиналните, ама сега филипсите май са заминали, та трябва да помисля нещо по въпроса.
      Shit happens, sometimes...
      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

мойта музика е доволна, който се е качил не е останал разочарован,цялата е 400W-RMS
        Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Абе тая тема мая поизтървахме я да видим има ли нещо ново по фиатките.

Коментар

пък аз си имам ZZTop и AC/DC
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В момента е кас’тфон за 10 лв (с ел. антена вкл. към цената) с оригиналните говорители на Чинкуечентото ... А смятам съвсем скоро да е с MP3+SD+USB Car Audio Player Nippon, 4x45W + 2х75W RMS усилвател (или може би 2 усилвателя по 75 вата, понеже имам схема за такива и е много простичка) + 2 елипси (още не съм си избрал какви) ...За бас туби и т н няма място в багажника Мислех да си направя 2, от 2те страни, за да може да заемат малко място ...Но засега остава първо да направя кората, на която ще слагам елипсите, понеже не искам да дупча оригиналната, пък и както съм я замислил ще стане мно’у фешън Пропуснах, отпред на оригиналните места ще има 2 кръгли нормални тонколони ... А и в тази кола няма НИКОГА да прозвучи чалга !!! Няма да излагам марката, я ... House, Trance, Dance, Retro ... това е музиката за една кола (според мен, де )

Коментар

ей тва ми е музикатаедит - Pioneer 5800 amp - Helix Dark Blue 4x 60 RMS bass- MTX thunder 4500 233 W RMS елипси - Hetrz ECX690 средни - Hetrz DCX130
                Fiat Stilo JTD ....sold
                Volvo C 70 ....

Коментар

Оооо, мой’та музика е много фенска. Касетофона, който си е оригинален изглежда добре, но прави някакви изпълнения а’ла "Правя си квот’ знам!". На всеки завой или всяка малка неравност по пътя ми свирка различни работи. Разбира се ако не се изключи, де. Щото и тва го има. Като пътувам и хоп .. Радио Хоризонт... Хоп ... Радио Свободна Европа ... Хоп някоя особено желана от мен Веселина месалина... Та за да не давам много пари имам една джа-джа, която се слага в запалката. Настойва се на радио честота. Радио честотата обаче свири , когато си иска :D ... И слагам в нея USB Flash-ка. ... Тъпча музика яко :D ...

Коментар

А аз като за скромна кола имам и скромна музика.....касетофона ми е НЕО, ама има слотове за USB и флаш....чете МР3...слайд панел и прочее простотии........много съм доволен...свири горе-долу добре и никога, ама никога не е прескочило........е, само един път на радио... А колконките даже и не знам какви са.....оригинални някакви......ама кви....Дачия навярно...

Коментар

Аз съм с двд нео.. не че се оплаквам от него но има какво да се желае още (подлежи на смяна).. Оргиналните говорители на бравото(подмяна при заплата). 2х12" в багажника... говорителите ги взех от едно момче от форума .. нямат никаде никакви надписи но са тежички и големички. Касата ми е пайнер.. оргинална си е не сам я правил.. от нея и идва уникалното звучене макар и евтините говорители.. доскоро бях със стапало тъндар 4010 но е на един приятел и му го върнах.. живот и здраве сега чакам да донесат едно стапало мутант. английско е и искам да го пробвам ако нещо направо си остава.
                      Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                      Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                      Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                      Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Пишете, хвалете се, а пък после не се чудете откъде някой айдук е разбрал, какво имате в колите си! :D
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нека разбират. Стар касетофон AIWA и две колонки, не ги знам какви са.
                          1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

nonamecrew написа:
                            Аз съм с двд нео.. не че се оплаквам от него но има какво да се желае още (подлежи на смяна).. Оргиналните говорители на бравото(подмяна при заплата). 2х12" в багажника... говорителите ги взех от едно момче от форума .. нямат никаде никакви надписи но са тежички и големички. Касата ми е пайнер.. оргинална си е не сам я правил.. от нея и идва уникалното звучене макар и евтините говорители.. доскоро бях със стапало тъндар 4010 но е на един приятел и му го върнах.. живот и здраве сега чакам да донесат едно стапало мутант. английско е и искам да го пробвам ако нещо направо си остава.
                            Кажи, къде в Пазарджик живееш? Както колегата Vladim "посъветва", може да мина да ти го подменя. Ще действам бързо, без следи.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                            X