Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интересен лост при Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересен лост при Мареа

Колега ,както си разглеждах мобилето и изведнъж попаднах на тази снимка Колата е Мареа 2.0 20в и ми е интересно за какво е това лостче от ляво на волана ,под това на фаровете и мигачите Разгледах сигурно 50-60 обяви и само на тази кола имаше такова... Някой ако знае да каже...
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

На мен ми се струва че е слагано допълнително
    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Re: Интересен лост при Мареа

Predatorsi написа:
      Колега ,както си разглеждах мобилето и изведнъж попаднах на тази снимка Колата е Мареа 2.0 20в и ми е интересно за какво е това лостче от ляво на волана ,под това на фаровете и мигачите Разгледах сигурно 50-60 обяви и само на тази кола имаше такова... Някой ако знае да каже...
      Според мен е развален оригиналното лостче за мигачите и фаровете и е направена някаква бай Ганьовщина Може би на оригиналното е останало само управлението на фаровете а мигачите се пускат от тази измишльотина Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: Интересен лост при Мареа

Atanas71 написа:
        Predatorsi написа:
        Според мен е развален оригиналното лостче за мигачите и фаровете и е направена някаква бай Ганьовщина Може би на оригиналното е останало само управлението на фаровете а мигачите се пускат от тази измишльотина Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Може и така да са направили
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И аз си мисля, че е допълнително "сътворено"! А фунцията му я знае само "творителя"!

Коментар

Може да е няква ръчка за управление на "темпомат" или нещо подобно. Скоро колеги със Стило коментираха във форума за монтажа на подобно устройство...предполагам само и вероятно греша,но?!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Точно същото съм виждал на Алфа 156 в една автокъща.

Коментар

Може и за моторната спирачка да е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Шегувам се
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ами значи отпада варианта за самоделка... Аз пък забелязвам сега ,че лоста на мигачите като че ли е по-къс от обикновено...или ми се струва

Коментар

Atanas71 написа:
                    Може и за моторната спирачка да е Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Шегувам се
                    Ами то с тоя мотор...

Коментар

Темпомат 100%
                      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Аз съм виждал и на друга Мареа такова и май е за темпомат.Но тази функция май не е предлагана или е изключително рядка.
                        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Това е темпомат!На Ланчия либра е същия.Но не съм запознат дали може да се монтира на фиат
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

какво значи темпомат,от ваще твардения.На мен ми изглежда като лосче за смяна на скоростите електронно.

Коментар

Нагласяш си определена скорост и то ти я поддържа без да докосваш газта.
                              '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                              '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Working...
                              X