Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подслушват ли GSM-те? (Странно съобщение при разговор)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Това за такситата не е точно така.Просто за да се привлекат повече клиенти и за да се чувстват по добре клиентите,ГСМ или доманшните телефони се записват с адреса.И на мен ми се е случвало като званя няма значение дали от нас или от ГСМ,диспечерката да се обрърне на фамилия и да ме пита дали това е адреса.
    Fiat Brava 1.8 16V GT

    Коментар


      #47
      niko_ymn написа:
      Около 2002-ра 2003-та ми беше направило впечатление, че ако проведеш разговор над 30 минути - някъде около 30-тата минута ти прекъсва ... и предполагам това беше така, защото файла, на който се записва можеби достигаше някакъв зададен лимит на големина. Сега вече с тези лууп карти не знам как е.
      Това беше с цел сигурност-т.е. без да искаш си набрал номер например ако тел.ти е в джоба или разни деца тем подобни си играят ,та затова прекъсваха разговорите на 30-та минута

      Коментар


        #48
        Riki888 написа:
        Не само могат да подслушват ами могат да знаят къде си.Пробвай да си извикаш такси обаче дай някой друг адрес например на 2 км от мястото където си.Или пък като викаш такси изчакай да те попита какъв ти е адреса.В момента в който се свържеш диспечерката вече знае точно къде си.На мен - викам такси обаче съм в асансьора. Направо диспечерката ми каза адреса име пита това ли е адресът.Представям си какво става по разни масови събирания - протести и др. Може да се разбере точно колко човека са и точно кои са, кой в колко часа е дошъл и кога си е тръгнал.
        И всичко това е разработка на военните с цел да ПРОВАЛЯТ "МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА"!Пък единствения начин за противодействие на таз разработка е един култов израз с лице насочено към левия ревер и съдържание:"В РУСИЯ СЪМ, В РУСИЯ СЪМ... ТИ-РА-НУ-РА, ТИ-РА-НУ-РА....." Този култов израз задължително се декламира и с култовия жест със десен среден пръст пак по посока левия ревер - за справка питайте Бай си Шиле от шоуто на Слави.Туй то иначе оттърване няма - следят, броят - УЖАС
        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

        Коментар


          #49
          ogi28b написа:
          Така някой нежелан като му натиснех заето, и той се шашкаше...
          А не му ли дава първо сигнал свободно преди да му затвориш?
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

          Коментар

          Working...
          X