Това за такситата не е точно така.Просто за да се привлекат повече клиенти и за да се чувстват по добре клиентите,ГСМ или доманшните телефони се записват с адреса.И на мен ми се е случвало като званя няма значение дали от нас или от ГСМ,диспечерката да се обрърне на фамилия и да ме пита дали това е адреса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подслушват ли GSM-те? (Странно съобщение при разговор)
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Около 2002-ра 2003-та ми беше направило впечатление, че ако проведеш разговор над 30 минути - някъде около 30-тата минута ти прекъсва ... и предполагам това беше така, защото файла, на който се записва можеби достигаше някакъв зададен лимит на големина. Сега вече с тези лууп карти не знам как е.
Коментар
-
Riki888 написа:Не само могат да подслушват ами могат да знаят къде си.Пробвай да си извикаш такси обаче дай някой друг адрес например на 2 км от мястото където си.Или пък като викаш такси изчакай да те попита какъв ти е адреса.В момента в който се свържеш диспечерката вече знае точно къде си.На мен - викам такси обаче съм в асансьора. Направо диспечерката ми каза адреса име пита това ли е адресът.Представям си какво става по разни масови събирания - протести и др. Може да се разбере точно колко човека са и точно кои са, кой в колко часа е дошъл и кога си е тръгнал.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар