NPD написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Напътствия при смяна на пружини на Купе
Collapse
X
-
diyan123 написа:а бе тия Joy Tuning от които си си взел праговете имат доста неща.аз мисля да си купя циферблат за моето браво.но се чудя дали бели или сини.инацхе е синьо отвън.а бързо ли дойдоха?ici написа:Я къде се била изместила темата Razz . Купето е много хубаво! От къде си намерил инфо за твърдостта на пружините, че аз нищо не видях за моите H&R. Измерват ги в kN/мм ,но не съм срещал такива данни Rolling Eyes
Коментар
-
ici написа:Сигурно твоите Новитек са със по-изразена променлива стъпка на навивките, за да запазят меко возене при малки неравности? А каква им е цената? Аз също се отказах от INXX ,защото ми се видяха съмнително ефтини - 142 евро, спрямо другите .
Коментар
-
me_to_u написа:ici написа:Сигурно твоите Новитек са със по-изразена променлива стъпка на навивките, за да запазят меко возене при малки неравности? А каква им е цената? Аз също се отказах от INXX ,защото ми се видяха съмнително ефтини - 142 евро, спрямо другите .
Коментар
-
ici написа:Ами за толкова щяха да ми ги доставят. Твоите цени крайни ли са,включват ли доставката? Иначе Х&Р дето ги чакам до една седмица да дойдат ще ми ги дадат за 433лв.Иначе сравних цените и се оказа че за Типо са по-скъпи с 10 евро спрямо Купе. Явно се търсят много по-малко и оттам по-високата цена. А най странното е че имам един каталог на "Ауто Стайл" - Белгийска верига тунинг магазини и там Х&Р за твоето са 229 евро , а за моето 239 евро . Направо не мога да проумея как се формират тези цени
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар