sim4ata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Коя кола бихте предпочели ?
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Предвид падналия вече акциз ето го и моя отговор - Fiat Coupe 2.0 20V turbo А ако ми се занимава и наистина искам да си направя кефа (естествено) - Lancia Delta с мотор 2.0 20V turbo== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
sim4ata написа:Atanas71 написа:Разбрах че акциза е намален , нещо е станало но така и неразбрах точно какво Така че може да излиза вече по евтино за внос Fiat Coupe 2,0 20V TurboФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Слав написа:......А ако ми се занимава и наистина искам да си направя кефа (естествено) - Lancia Delta с мотор 2.0 20V turboA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Мисля че Fiat Bravo HGT 20v -155 bhp e доста силна конкуренция на горе изброените автомобили,даже и на моменти по-добър.За това гласувах за него.Карал съм такова HGT ,а и съм виждал техническите му данни.Единственно могат да му се опрат Аstra GSI ili Bmw 320i Vanos ,но пък Bravoto ги превъзхожда и по тегло.Eто още един + за този модел.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Мисля че Fiat Bravo HGT 20v -155 bhp e доста силна конкуренция на горе изброените автомобили,даже и на моменти по-добър.За това гласувах за него.Карал съм такова HGT ,а и съм виждал техническите му данни.Единственно могат да му се опрат Аstra GSI ili Bmw 320i Vanos ,но пък Bravoto ги превъзхожда и по тегло.Eто още един + за този модел.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар