.... бе то тука има ли нещо дет да е кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Коя кола бихте предпочели ?
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:.... бе то тука има ли нещо дет да е колаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
MaxSpeed написа:Извинете за офф-а,но ми е чудно от известно време,какво е това "vanos" на баварците ?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
От изброените бих спрял избора си на Пунто ГТ.(за което и гласувах).От неизброените без съмнение то щеше да е Типо Седичивалволе!!!п.с.По повод горните два поста ще споделя мението на колегите ми от работата.Решил съм и най-късно до месец ще се сдобия с Мареа 1.8 16 за тях това не било кола ами фиат.Аз им отвърнах че съм мазохист, да ги правя, да плащам данък на 226 к.с., и да си давам парите по тях с кеф.Но най ги боли като има кажа да си карат френските бусове и малките немски количики и да ходят да се снимат или да застават на чертата до Типото Що ли се отказват.....now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
fiathater написа:Щом е автомобил, значи е правено в Германия. Освен опел, форд и БМВ не виждам други... За това избирам Хлопел.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:fiathater написа:Щом е автомобил, значи е правено в Германия. Освен опел, форд и БМВ не виждам други... За това избирам Хлопел.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Atanas71 написа:fiathater написа:Щом е автомобил, значи е правено в Германия. Освен опел, форд и БМВ не виждам други... За това избирам Хлопел.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар