Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета: Коя кола бихте предпочели ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

.... бе то тука има ли нещо дет да е кола
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Punto GT, ако все още има някое цяло някъде :D И в кой филм Астрата го бие на 400м? Само в някоя реклама на Опел!
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Извинете за офф-а,но ми е чудно от известно време,какво е това "vanos" на баварците ?
        Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          .... бе то тука има ли нещо дет да е кола
          Доста интересен и компрометираш въпрос . :D
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

MaxSpeed написа:
            Извинете за офф-а,но ми е чудно от известно време,какво е това "vanos" на баварците ?
            Бе до колкот се зачетох оня ден за разни такива системи за променливо газо разпределение маи тва е ванос при БМВ, както при ланча е VVT при хонда е VTEC така и при БМВ е Ванус, само че тва не значи че всички са еднакви просто вършат подобна работа. На ланча с сигнал от компа се задеиства една системка дето над определени обороти променя ъгъла на отваряне на клапаните. При хонда ветека има на всеки цилиндър по 3 повдигача, пак по сигнал на компа чрез налягането на маслото тея трите почват да работят едновремено но само средния натиска кобилиците а тои е с наи голяма гърбица, и отваря за по дълго време клапаните и повече. При БМВ пак е няква таква щуротия ама аз немци кат не харесвам не съм и чел. Ако някои ги знае по добре тея неща може да ги обясни че аз малко като на женския пазар ко запомнил ко не
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

От изброените бих спрял избора си на Пунто ГТ.(за което и гласувах).От неизброените без съмнение то щеше да е Типо Седичивалволе!!!п.с.По повод горните два поста ще споделя мението на колегите ми от работата.Решил съм и най-късно до месец ще се сдобия с Мареа 1.8 16 за тях това не било кола ами фиат.Аз им отвърнах че съм мазохист, да ги правя, да плащам данък на 226 к.с., и да си давам парите по тях с кеф.Но най ги боли като има кажа да си карат френските бусове и малките немски количики и да ходят да се снимат или да застават на чертата до Типото Що ли се отказват.....
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dikanio написа:
                Punto GT, ако все още има някое цяло някъде :D И в кой филм Астрата го бие на 400м? Само в някоя реклама на Опел!
                Колега каръл ли си Astra GSI.
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                  dikanio написа:
                  Колега каръл ли си Astra GSI.
                  Май не е

Коментар

Слави, (slavi_lancia), от изброените, Punto HGT е със VVT двигателя (който за Ланча и ФИАТ е един и същ - 183.A1.000).Аз от изброените бих избрал Bravo HGT (звукът е невероятен ).Иначе от неизброените, като пропуснем легендата Lancia Delta HF Integrale, бих избрал една Delta II HF

Коментар

А бе каквото и да си говорим, според мен най-вървящата кола от това поколение, достъпна до простосмъртните ни душици, е само Фиат Купе 2.0 20в турбо
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

e36 320ката е бавна,по добре 318ка ... поне не е скъпо обслужването, иначе фято ХГТ ако намериш читав си ОК като кола !даже един приятел продава.. пиши ако искап ,, 3500 ще свали 1997а 147коня
                        Bravo GT 1.8

Коментар

Щом е автомобил, значи е правено в Германия. Освен опел, форд и БМВ не виждам други... За това избирам Хлопел.
                          FIAT: Failure in Italian Automotive Technology

Коментар

fiathater написа:
                            Щом е автомобил, значи е правено в Германия. Освен опел, форд и БМВ не виждам други... За това избирам Хлопел.
                            Само там ли правят автомобилите ? Що за марка е Хлопел , че несъм я чул до сега Като ти гледам първото мнение във форума или бъркам fiathater- Мразя Фиат , това ли означава :D
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                              fiathater написа:
                              Само там ли правят автомобилите ? Що за марка е Хлопел , че несъм я чул до сега Като ти гледам първото мнение във форума или бъркам fiathater- Мразя Фиат , това ли означава :D
                              Остави го ,колега ,този мрази себе си...Ааа ,да ,от поста му се разбира ,че Форд е германска кола ,толкова и разбира човека...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                                Atanas71 написа:
                                fiathater написа:
                                Остави го ,колега ,този мрази себе си...Ааа ,да ,от поста му се разбира ,че Форд е германска кола ,толкова и разбира човека...
                                Страни хора има Да се чуди човек каква идеа има след като мрази Фиат дасе регистрира тук и да....... Пък и виж в подписа си какво е сложил :D
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X