Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пластм. копчетата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пластм. копчетата

Някой да ме насочи от къде мога да си купя кластм. копчета, които държат кичето на предния капак.Имам счупени 5-6 и много ме дразни как провисва като отворя капака.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

От всеки магазин на емкомплект, например. Имат каталог с всевъзможни видове щипки.

Коментар

Re: Пластм. копчетата

z_sutrov написа:
      Някой да ме насочи от къде мога да си купя кластм. копчета, които държат кичето на предния капак.Имам счупени 5-6 и много ме дразни как провисва като отворя капака.
      Колега забелязах, че си и от Стара Загора защо не идеш при циганката там има каквито ти доидат на акъла
      Subaru B9 tribeca 3.0
      Peugeot 307 04
      Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
      Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
        z_sutrov написа:
        Колега забелязах, че си и от Стара Загора защо не идеш при циганката там има каквито ти доидат на акъла
        От Ст.загора съм ама само на документи.Излязъл съм от там преди 10г и идвам от време на време и то все почивни дни.Каква е тая циганка и къде се намира?
        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
          Dikata_BG написа:
          z_sutrov написа:
          От Ст.загора съм ама само на документи.Излязъл съм от там преди 10г и идвам от време на време и то все почивни дни.Каква е тая циганка и къде се намира?
          Едно магазинче за авточасти до малкия Шел
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Малкия ШЕЛ имаш предвид тоя дето е към моста на ДЗУ-то? Дай малко пивече инфо къде се намира магазина,че на 24,25 и 26 ще съм в зарата.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
            X