Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto mk2 1.8 hgt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto mk2 1.8 hgt

Колеги реших да взимам нещо ново и си харесах едно пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета та кажете си мнението за самия модел чупат ли се мн, скъпа ли е подръжката вървежно ли е... благодаря предварително
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Като цяло съм доста доволна. Компактна количка...върви доста (зависи какво си карал преди де...) дава приличен разход на гориво, като части втора употреба, обаче няма много такива. И май трудно се намра такава без забележки. Кофтито е, че седалките винаги са в лошо състояние. (мойте бяха перфектни, но доста скоро започват да се изтъркват, а втора употреба - няма.
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Е ти ако си купиш седалки втора употреба по пътя на логиката и те след някой друг ден ще се изтъркат затова решението май е тапицер
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

какъв разход ви дават такива колички в градски и извън градски условия ?
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
          Код:
          пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета
          Предполагам, че разхода ще е над 12/100 градско. Тия всичките коньове не се хранят лесно, да не казвам, че и не се поят лесно
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Миналия път като засичах бях изминала 465 км. с 40 литра бензинец. Този път с 51 литра съм на 500км. и ми светна лампата - горовим за разход градско, като сутрин тъна в неистово задръстване на околовръстното, а вечер - никакво. А втора употреба седалки, всмисъл ако искаш просто да си смениш салона и да не се разправяш. Другия уикенд ще пробвам Жълтура извънградско, и ще видим как ще дойде.
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ми типока сега е към 130 коня по тежък е от пунтото и харчи 10-11.. като се кара нормално
              Fiat Punto 1.4 gt turbo
              Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

jenshen73 написа:
                uBoy написа:
                Код:
                пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета
                Предполагам, че разхода ще е над 12/100 градско. Тия всичките коньове не се хранят лесно, да не казвам, че и не се поят лесно
                Този двигател е учудващо икономичен, благодарение на вариатора.Delta-та ми е със същия двигател, и доста по-тежка от Пунтото.Разходът на бензин извън града е 6 - 6.5/100, а градско - около 10. Газ (с газов инжекцион) е извънградско - около 8-8.5, градско - около 11.Все пак, зависи от стила на каране.

Коментар

Re: Punto mk2 1.8 hgt

hibryd написа:
                  Колеги реших да взимам нещо ново и си харесах едно пунто 1.8 hgt 2000г. рекаро салон 130 кончета та кажете си мнението за самия модел чупат ли се мн, скъпа ли е подръжката вървежно ли е... благодаря предварително
                  Ако си си харесал някое пунто го вземай, след като го оправиш ще си много доволен от колата! :D
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Колата е супер действай...
                    Punto HGT - total
                    Punto 1.2 16v Sporting - total
                    Punto 1.2 - alive
                    Toyota celica t23

Коментар

И аз да дам един плюс за колата - за сега нямам никакви оплаквания, ако ще я караш постоянно и ще навърташ доста километри мога да те посъветвам да сложиш газ, ако ще я изкарваш само за да си начешаш крастата може да си я караш и на бензин, иначе парите които отиват за гориво не са малко :D
                      punto HGT

Коментар

колата е супер въвят на пушка моето е с възможно наи малкия мотор и ме удивлява с ускорение и динамикаколата има ненадмината визия просто е ТРЕПАЧ
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

От днес и аз съм горд сонбственник на Пунто 1.8 ХГТ Едно тъпо въпросче ако може, какво означава city system? В автосалона ми казаха че е парктроник, но аз мисля че и те не знаеха
                          ----------------------------
                          '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD 105
                          '99 Fiat Punto Mk2 HGT

Коментар

Когато го натиснеш понеже колата е с електро усилвател на волана, то той, волана, започва да се върти още по-леко (лесно) от колкото се върти нормално. Идеята е да ти е лесно да маневрираш в града. Много приятна функция.
                            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                            Land Rover Discovery 2.5TD '94
                            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Благодаря за бързия отговор. Усетих аз че волана стана супер мек, но да питам все пак. Благодаря
                              ----------------------------
                              '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD 105
                              '99 Fiat Punto Mk2 HGT

Коментар

Working...
                              X