Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за намаленията на Лукойл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilko-gd написа:
    Промоцията ще бъде удължена, така че и след Великден всяка събота и неделя ще зареждате с 5 + 2 = 7ст/л отстъпка във всички бензиностанции от веригата Лукойл. Това са над 200 обекта в цялата страна
    евала .ще си зареждаме само събота и неделя.

Коментар

То това че щяла да бъде от 20ти Фев до 20-ти Април само на плаката го има. Реално хората, които имат такива карти можеби са забелязали, че тайничко те си я даваха тази отстъпка в уикендите още от Декември 2008-ма ... но като скрита приятна изненада за клиента - без да е обявено официално.И к`ва полза от тези отстъпки като надценките скочиха?Мижи да се лажим.
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
        И к`ва полза от тези отстъпки като надценките скочиха?Мижи да се лажим.
        колега не е така защото винаги си 5 стотинки под цената .земи махни картата дай е на друг ако искаш да даваш по 5 стотинки отгоре.на мен всяка седмица ми връщат по 1 лв.(сипвам 2 пъти за по 20 лв. нафта ) .1 лв ми е паркига ако се наложи да ида до центъра

Коментар

Мисълта ми беше, че последния път когато цените на барел суров петрол бяха толкова ниски колкото сега, а веригите не предлагаха карти - на колонка цената беше не с 5 ами можеби с около 15 стотинки по-ниска, отколкото е сега ... в условията на "промоциите"...... в крайна сметка ако нямаше карти - цените щяха да са поне с 5 стотинки по-ниски, а сега всеки, който няма карта е набутан на по-високите цени. Да не си мислиш, че като си с карта ти продават стока на загуба ?

Коментар

niko_ymn написа:
            ... в крайна сметка ако нямаше карти - цените щяха да са поне с 5 стотинки по-ниски, а сега всеки, който няма карта е набутан на по-високите цени. Да не си мислиш, че като си с карта ти продават стока на загуба ?
            далече съм от мисълта че някой ще продава нещо на загуба ,еле пък в голяма верига бензиностанций.аз имам познат дето държи стара скапана промишлена бензиностанция и за 5 години стана "баровец" а тва дето твърдиш че горивото е 5 ст. по-скъпо заради картите според мен не е истина.аз тази карта е получих от членство в ЦКБ допълнителен пенсионен фонд "СИЛА" .когато подписъх договор с фонда ,че работодателя всеки месец ще внася по 10 лв. в сметката за пенсийка отгоре ,от банката ми връчиха формулярче и след 10 дена ми пратиха картата. незнам колко карти са издадени до сега но в пазарджик много малко хора имат тези карти .някой изкарал късмет с изтрит стикер и има карта .цената скача заради монополо и масовото потребление.хората си викат абе тва се купува дай да им качим цената малко и да видим кво ще стане и после пак и пак . и ния сме тъпи и упорити и си мълчим и си кихаме навсякаде и караме с най-ценния бензин за света спрямо стандарта за дадената страна в която зареждащ(това е лично мое мнение)

Коментар

Съгласен съм особено за това спрямо стандарта, което е валидно и за други видове стоки и услуги. И няма такива баровци еднолично да прибират такъв голям процент печалба от единица обороти - както са бизнесмените у нас ... и всичко е на гърба на ксплоатираните служители ... но тук стана много офф-топик - Пишете другата събота или неделя ако успеете пак да ползвате допълнителната отстъпка!

Коментар

Е зареждайте на Форца Еко и ще имате по 1 лев отстъпка на 10 литра бензин или нафта,което е по 10 стотинки
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Декември месец също имаше официална промоция за 2ст отгоре на литър, или общо 7ст на литър всяка събота и неделя. Имаше и плакати на бензиностанциите. Също раздаваха и нови карти на тези които нямат
                  Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                  Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

и на еко ще заредим но аз тайно се надявам следващата промяна в цените да е надолу и за това изчаквам

Коментар

Working...
                    X