Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен технически преглед- Къде и колко е

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Годишен технически преглед- Къде и колко е

Стана време да си правя преглед на колата.Кажете къде го правят на приемлива цена без да се заяждат за глупости като в СБАПредлагат ми за 40 лв без да им карам колата даже само с големия талон но предпочитам някъде където ще ми направят тест поне на спирачките.Кажете къде и колко струва в момента.П.С Колко е акта за изтекъл ГТП? ( Да знам ако ме спрат колегите)
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Актът е 300 лева. Преди седмица написаха на един приятел такъв. :D Иначе на бащата прегледа мина през застрахователната компания. По лесния начин - 32 лева. На мен още не ми е изтекъл. Пък се надявам и дотогава да съм продал колата.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

в Стара Загора е 30 лв можеше и да не я качвам на валовете но аз исках целта им е да ти вземат парите само
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

На Асен Йорданов 100 метра преди кръстовището с Бул проф. Цветан Лазаров в дясно в посока от Шипченски проход за 25 лв май правих Януари месец (срещу Тояга) Взеха ми ключовете и ме изгониха да пия кафе след 15 мин бях готов
        "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
        "What do you do to help save the world?"

Коментар

В ДиН Сервиз в овча купел-29лв,даже и ми смениха изгоряла крушка :D
          fiat bravo 1.4 12v

Коментар

В Дружба 1,срещу 8-мо през февруари ми взеха 35 лв.Проверката бе само на спирачките.
            Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
            ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
            ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
            ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

Тоз "диалог" не трябва ли да е на лични....

Коментар

Може би така човекът - полицай сондира форума, за да разбере кои са, и да набие аактове на тези, които пускат коли в лошо техническо състояние (демек - не се заяждат за глупости) ? Жалко че не е така. Иначе в темите за защита на полицаите е първи, но ако има теми за далаверка , също е там

Коментар

ogi28b написа:
                  Може би така човекът - полицай сондира форума, за да разбере кои са, и да набие аактове на тези, които пускат коли в лошо техническо състояние (демек - не се заяждат за глупости) ? Жалко че не е така. Иначе в темите за защита на полицаите е първи, но ако има теми за далаверка , също е там
                  Колега мн ме развесели твоето мнение.Просто ме интересуваше къде колко е че има всякакви мошеници.Нито търся далаварка нито пък някой за актове.По темата- Направих си прегледа в сервиз Мемфис до домко в Левски.30 лв. ми взеха и за около 5 мин минах, тестваха ми само спирачките.(Казах им само тях да погледнат без да барат друго :D )
                  http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                  Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                  FIAT БРАВО 1.2 16v
                  ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                  FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                  X