Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боядисахте ли си яйцата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боядисахте ли си яйцата?

Колеги, днес е Велики четвъртък и се боядисват великденските яйца.Моята жена (без моя помощ) още сутринта преди да дойде в офиса свърши тази работа. Аз имах важна среща и нямаше как да й помагам.Аз не съм религиозен, но тези неща ги спазвам по-скоро като традиция, отколкото от религиозност.А вие?Боядисахте ли си яйцата?

Re: Боядисахте ли си яйцата?

Immortal написа:
    ...Боядисахте ли си яйцата?
    Не съм си ги боядисал още - чакам жена ми да им избере цвят Колеги, сори за мръснишката асоциация, но не се стърпях А иначе май ще боядисваме в събота щото нямаме време. Пък и яйцата постепенно свършиха от правене на сладкиши и ще трябва да попълваме запасите
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Жената чела някъде , че бременни не трябвало да боядисват. Тъй че яйцата ми за мой ужас ще ги боядисва тъщата Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Обаче жена ми се е развихрила на тема козунаци и след няколко опита през последните месеци с хлебопекарната резултата е много добър! И сега трябва да забърка на цялата рода козунаците. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

И аз не съм от най-религиозните, но това е един хубав обичай ако мога така да го нарека.А и по темата още не съм боядисъл нашите яйца ама племеника ми ще свърши тази работа миналата година пак той ги боядисква и от 45 яйца накрая останаха 30 здрави яйца ами дечица какво да ги правиш неможе да ги спреш като решат да те целят с яйца .
        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Аз знам че яйцата се боядисват от жената в къщата. По простата причина, че Ирка я няма нашите яйца ще се боядисват в събота.

Коментар

Това си е традиция, жената вече ги боядиса.

Коментар

Предполагам,че майка вече ги е боядисала...
              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Да.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не в събота ще е.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

fihi написа:
                    Аз знам че яйцата се боядисват от жената в къщата. По простата причина, че Ирка я няма нашите яйца ще се боядисват в събота.
                    И аз така знам ама деца какво да ги правиш неможе да не им дадеш да строшат някое друго яйце .
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Ние не можахме днес, но в събота ще свършим тази работа. Днес купихме боята
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днес не остана време за яйцата,но в събота и това ще направя.
                        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Моята благоверна съпруга свърши тази работа още вчера...Лошото е, че омаах половината козунаци, които бяха за проба.

Коментар

Ние, католиците, боядисвахме миналата седмица :D

Коментар

Дам, даже и къщата боядисах... отвън

Коментар

Working...
                              X