Колеги, днес е Велики четвъртък и се боядисват великденските яйца.Моята жена (без моя помощ) още сутринта преди да дойде в офиса свърши тази работа. Аз имах важна среща и нямаше как да й помагам.Аз не съм религиозен, но тези неща ги спазвам по-скоро като традиция, отколкото от религиозност.А вие?Боядисахте ли си яйцата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисахте ли си яйцата?
Collapse
X
-
Re: Боядисахте ли си яйцата?
Immortal написа:...Боядисахте ли си яйцата?She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Жената чела някъде , че бременни не трябвало да боядисват. Тъй че яйцата ми за мой ужас ще ги боядисва тъщата Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Обаче жена ми се е развихрила на тема козунаци и след няколко опита през последните месеци с хлебопекарната резултата е много добър! И сега трябва да забърка на цялата рода козунаците. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Коментар
-
И аз не съм от най-религиозните, но това е един хубав обичай ако мога така да го нарека.А и по темата още не съм боядисъл нашите яйца ама племеника ми ще свърши тази работа миналата година пак той ги боядисква и от 45 яйца накрая останаха 30 здрави яйца ами дечица какво да ги правиш неможе да ги спреш като решат да те целят с яйца .Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
fihi
Аз знам че яйцата се боядисват от жената в къщата. По простата причина, че Ирка я няма нашите яйца ще се боядисват в събота.
Коментар
-
Явор Митев
Моята благоверна съпруга свърши тази работа още вчера...Лошото е, че омаах половината козунаци, които бяха за проба.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар