Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на стъкло . За колко време ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спасението е каското, аз вече 1 година съм с турски боклук, но не мога да се оплача, нито си е променило прозрачноста, нито се е размазало, нищо му няма, ако вземе да се повреди нещо, удрям го с един камък и отивам при застрахователя.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

прав си за каското,но някой нямаме парици за каско и все се надяваме да не се случва на нас а като стане нещо плащаме двойно каското и аз не виждам какво им е на турските? всмисъл другите да не би да са вечни?
      ex.Мареа ТД100

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
        Atanas71 написа:
        Предложиха ми испанско до 10 дена но неможеше да чакам. Иначе в Булстрат ми изплатиха щета 186лв. без да им представям фактури и касови бележки. Ако ти предложат испанско на 180лв.с монтажа , вземай го. В пъти е по-добро качеството от този буклук със зелената лента Успех.
        Пак съм аз Питах ги за испанското и ми казаха наистина , че до 10 дена ще дойде , но струвало 174 лв и отделно 50 лв монтаж А ако искам фактура , още 20% Така като го смятам излиза 270 лв , надали застрахователя ще ми одобри фактурата
        Както е казал и колегата Vlado_PK попитай застрахователя ако примерно ти отпуска максимум 250лв. за стъклото , дай 20лв. и вземай по-доброто стъкло.Успех.
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

paralesa написа:
          прав си за каското,но някой нямаме парици за каско и все се надяваме да не се случва на нас а като стане нещо плащаме двойно каското и аз не виждам какво им е на турските? всмисъл другите да не би да са вечни?
          Малко не по темата ,но каско без клаузата кражба е около 160 лв. така ,че не виждам какво му е скъпото.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В думите на колегата Vlado_PK има доста истина ....Atanas71 , все забравям да питам Tornado така е , дори само с едно стъкло си избиваш застраховката . А в днешно време ако нямаш гараж си е необходимост ....van_dal , явно е както с техниката Нео , всичко не късмет :P
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не мога да кажа, че си избих нещо със застраховката. Каското ми беше около 300лв + 80лв заради БОНУС условията на Булстрад, значи 380лв. Стъклото ми излезе 151лв, но колата е над 10години и изплащат по експерна оценка и ми платиха 135лв. Така че от тази година съм без каско. Като се замисля за 4 години съм им дал към 1500лв и насреща нищо. При положение, че като моята кола се намират и под 3000лв, просто няма смисъл да спонсорирам застрахователите.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

къде мога да ми монтират задно стъкло на пунто, имам го искам само монтаж? и знае ли някой колко струва ?
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

spark написа:
                  Не мога да кажа, че си избих нещо със застраховката. Каското ми беше около 300лв + 80лв заради БОНУС условията на Булстрад, значи 380лв. Стъклото ми излезе 151лв, но колата е над 10години и изплащат по експерна оценка и ми платиха 135лв. Така че от тази година съм без каско. Като се замисля за 4 години съм им дал към 1500лв и насреща нищо. При положение, че като моята кола се намират и под 3000лв, просто няма смисъл да спонсорирам застрахователите.
                  Колега, аз със моята съм през 3-4 месеца при тях за боядисване на детайли. Невярвам и ти да нямаш някъде дръскотина. Станало на паркинг и това е.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

kosta написа:
                    къде мога да ми монтират задно стъкло на пунто, имам го искам само монтаж? и знае ли някой колко струва ?
                    На моето Пунто ми взеха към 120 но със стъклото и някаква отстъпка. Най-добре се обади на Кобра и си ги питай направо.http://www.autoglass.bg/Имат и монтаж на адрес.
                    FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                    FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                    ...and justice for all

Коментар

kosta написа:
                      Ходи на военна рампа и преди да влезеш си питай отвън монтажниците ... пък ако искаш дай аз шъ ти го монтирам ма тряя да ми платиш 360 лева
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Някой знае ли къде оправят пукнато стъкло от камъчета?
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                        X