Спасението е каското, аз вече 1 година съм с турски боклук, но не мога да се оплача, нито си е променило прозрачноста, нито се е размазало, нищо му няма, ако вземе да се повреди нещо, удрям го с един камък и отивам при застрахователя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на стъкло . За колко време ?
Collapse
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Atanas71 написа:Предложиха ми испанско до 10 дена но неможеше да чакам. Иначе в Булстрат ми изплатиха щета 186лв. без да им представям фактури и касови бележки. Ако ти предложат испанско на 180лв.с монтажа , вземай го. В пъти е по-добро качеството от този буклук със зелената лента Успех.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
paralesa написа:прав си за каското,но някой нямаме парици за каско и все се надяваме да не се случва на нас а като стане нещо плащаме двойно каското и аз не виждам какво им е на турските? всмисъл другите да не би да са вечни?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
В думите на колегата Vlado_PK има доста истина ....Atanas71 , все забравям да питам Tornado така е , дори само с едно стъкло си избиваш застраховката . А в днешно време ако нямаш гараж си е необходимост ....van_dal , явно е както с техниката Нео , всичко не късмет :PFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Не мога да кажа, че си избих нещо със застраховката. Каското ми беше около 300лв + 80лв заради БОНУС условията на Булстрад, значи 380лв. Стъклото ми излезе 151лв, но колата е над 10години и изплащат по експерна оценка и ми платиха 135лв. Така че от тази година съм без каско. Като се замисля за 4 години съм им дал към 1500лв и насреща нищо. При положение, че като моята кола се намират и под 3000лв, просто няма смисъл да спонсорирам застрахователите.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
къде мога да ми монтират задно стъкло на пунто, имам го искам само монтаж? и знае ли някой колко струва ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
spark написа:Не мога да кажа, че си избих нещо със застраховката. Каското ми беше около 300лв + 80лв заради БОНУС условията на Булстрад, значи 380лв. Стъклото ми излезе 151лв, но колата е над 10години и изплащат по експерна оценка и ми платиха 135лв. Така че от тази година съм без каско. Като се замисля за 4 години съм им дал към 1500лв и насреща нищо. При положение, че като моята кола се намират и под 3000лв, просто няма смисъл да спонсорирам застрахователите.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
kosta написа:къде мога да ми монтират задно стъкло на пунто, имам го искам само монтаж? и знае ли някой колко струва ?FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
kosta написа:къде мога да ми монтират задно стъкло на пунто, имам го искам само монтаж? и знае ли някой колко струва ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Някой знае ли къде оправят пукнато стъкло от камъчета?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар