Колеги някой сменял ли е скоро стъкло (предно) . Интересува ме за колко време долу-горе става цялата процедура и дали трябва да е сухо времето няколко дена след това Също така , понеже колата е с каско , застрахователя ми каза , че трябва да се напише фактура от скъкларската фирма , т.е до колкото разбрах трябва да платя , а после да ми преведат сумата За хората от ВТ , пратиха ме в сервиз Таврия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на стъкло . За колко време ?
Collapse
X
-
Re: Смяна на стъкло . За колко време ?
RoMeO_156_GTA написа:Колеги някой сменял ли е скоро стъкло (предно) . Интересува ме за колко време долу-горе става цялата процедура и дали трябва да е сухо времето няколко дена след това Също така , понеже колата е с каско , застрахователя ми каза , че трябва да се напише фактура от скъкларската фирма , т.е до колкото разбрах трябва да платя , а после да ми преведат сумата За хората от ВТ , пратиха ме в сервиз ТаврияФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Най-добрия вариант е, колата през деня да не ти трябва.Аз сменях още на следващия ден, след като купих Дедрата предното стъкло - беше пукнато при покупката - оставих колата сутринта в стъкларницата, и я взех след работа.Стъклото беше хванато с две ленти хартиено тиксо (или нещо подобно), което ми казаха да махна чак на другия ден. Така и направих.Нямам проблеми с течове и подобни.Има една подробност - преди да ти сложат стъклото - поискай да го видиш - това, което ще ти слагат. Огледай го добре, гледай през него от различни ъгли. Стъклата, които слагат понякога имат дефекти, като различни "течове" на стъклена маса. На пръв поглед не се забелязват, но като ти го монтират в колата, гледайки през него, образите почват да се кривят, което е страшно неприятно.На бившия ми шеф на Мерцедеса му слагаха 2 стъкла (с неизвестен производител), и двете бяха дефектни, накрая за тяхна сметка сложиха оригинално немско, което по принцип беше почти 2 пъти по-скъпо. В крайна сметка шефът ми получи оригинално стъкло на цената на фалшивите...
Коментар
-
Тедо сервиза "Таврия" са май най-добрите тука, не са те пратили на грешно място, но не знам какво стъкло ще ти слагат, ако е китайско или турско огледай добре, защото може да се получават изривявания или да стой мазно между пластовете. Огледай го по възможност преди да са го сложили, за да си спестиш един демонтаж в случай, че е некачествено.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Re: Смяна на стъкло . За колко време ?
Atanas71 написа:Аз сменях предно стъкло , като смяна е 20минути но след това колата трябва да стои поне 2ч. ако е над 20градуса в покой.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
fuoco написа:А някой може ли да пише за протокола къде точно е този сервиз Таврия?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:fuoco написа:А някой може ли да пише за протокола къде точно е този сервиз Таврия?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Китайско ... турско .... и двете не ми вдъхват доверие Питах за друго , но казаха че само такова имали , ще питам за поръчка на испанско тогава . Поне продавачката си призна , че камъчетата не им прощават Аз съм в Уника и ме пратиха в конкретния сервиз , че работели уж само с тях във ВТ . А и искат фактура , иначе не давали пари ..Добре че е форума , да разбера истината За сега ще си карам така май , не е много пукнатотоFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:fuoco написа:А някой може ли да пише за протокола къде точно е този сервиз Таврия?
Коментар
-
Atanas71 написа:Предложиха ми испанско до 10 дена но неможеше да чакам. Иначе в Булстрат ми изплатиха щета 186лв. без да им представям фактури и касови бележки. Ако ти предложат испанско на 180лв.с монтажа , вземай го. В пъти е по-добро качеството от този буклук със зелената лента Успех.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Atanas71 написа:Предложиха ми испанско до 10 дена но неможеше да чакам. Иначе в Булстрат ми изплатиха щета 186лв. без да им представям фактури и касови бележки. Ако ти предложат испанско на 180лв.с монтажа , вземай го. В пъти е по-добро качеството от този буклук със зелената лента Успех.Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар