Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Останаха ли доблестни хора в тази държава....?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Останаха ли доблестни хора в тази държава....?

Май всичко ни е на опаки вече, не останаха свестни хора. Аз живея до една бизнес църква, та вчера попа както си паркира и удря колата на комшийката отзад, резултата е спукана броня, това го вижда приятелката ми. Попчето слиза оглежда, помотва се малко и в този момент минава комшийката, собственик на колата. Попчето и’ вика "здравей, как сте" и нищо друго, бива наглост ама и то от човек за който очакваш нещо съвсем различно като отношение. И над всичкото огоре всеки ден спира и запушва или мен или комшийката, явно му носи някакъв специален кеф, ама нали е хванал господ за шлифера (в най-близкия смисъл), та смятам скоро да му лепна "ти си паркирал като идиот". Като се замисля не останаха институции в които да работят свестни хора, дори и църквата ни е опорочена, да не говорим за полиция, съд, и т.н.На всичкото отгоре миналата седмица един комшия ми удари колата пред вкъщи и той също нямаше намерение да понесе някаква отговорност, ако не бях видял навреме, нямаше и да знам, че ме е ударил той.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Няма доблестни хора , дори сред хората които трябва да помагат на другите ( духовници , лекари , полицаи , общински служители и др )

Коментар

Не, няма.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Доблестни хора все още има, но е много трудно да се открият, за съжаление.Попадал съм и на такива, но като цяло ситуацията върви към зле...Всъщност, обществото като всяка една затворена система, без прилагане на външна енергия върви от ред към хаос. Закон на термодинамиката, приложим към всичко останало - кво да се прави.

Коментар

Малко в страни от темата, но какво значи "бизнес църква" ?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Има ама са много кът ,но и те са на изпаряване
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Immortal написа:
              Доблестни хора все още има, но е много трудно да се открият, за съжаление.Попадал съм и на такива, но като цяло ситуацията върви към зле...Всъщност, обществото като всяка една затворена система, без прилагане на външна енергия върви от ред към хаос. Закон на термодинамиката, приложим към всичко останало - кво да се прави.
              Подкрепям мнението ти , все още има доблестни хора до момента до който всеки от тях не излезе "отпред" в публичното пространство и небива омаскарен Нали това е национална черта да омаскаряваме и то качествено Няма идеални хора та било то и доблестни и честни Но всеки по реда си бива разпъван на кръст , омаскаряван и оплют само защото е изказал мнение в което е блеснала голата истина по даден въпрос
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

BolgAryan написа:
                и аз питам ,защото ако е от ония сектантчетата -педалченца само шамари и бой .Отдавна не съм бил такива
                фиатче Браво 2.0

Коментар

BolgAryan написа:
                  Хубав въпрос! Както се казва - благодаря за този въпрос И аз мислех да го задам.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Re: Останаха ли доблестни хора в тази държава....?

van_dal написа:
                    Май всичко ни е на опаки вече, не останаха свестни хора. Аз живея до една бизнес църква, та вчера попа както си паркира и удря колата на комшийката отзад, резултата е спукана броня, това го вижда приятелката ми. Попчето слиза оглежда, помотва се малко и в този момент минава комшийката, собственик на колата. Попчето и’ вика "здравей, как сте" и нищо друго, бива наглост ама и то от човек за който очакваш нещо съвсем различно като отношение. И над всичкото огоре всеки ден спира и запушва или мен или комшийката, явно му носи някакъв специален кеф, ама нали е хванал господ за шлифера (в най-близкия смисъл), та смятам скоро да му лепна "ти си паркирал като идиот". Като се замисля не останаха институции в които да работят свестни хора, дори и църквата ни е опорочена, да не говорим за полиция, съд, и т.н.На всичкото отгоре миналата седмица един комшия ми удари колата пред вкъщи и той също нямаше намерение да понесе някаква отговорност, ако не бях видял навреме, нямаше и да знам, че ме е ударил той.
                    Църквата според мен е опорочена още МНОГО МНОГО отдавна.Скоро ходихме в "Дома на хумора и сатирата" в Габрово, там на втория етаж има изложба на картини на тема ада и рая. Не видях картина от рая в която да има свещенник, поп или с две думи божи човек. Но виж картините които олицетворяваха ада бяха пълни с божи хора.Искам да подчертая, че не съм еретик или нещо от сорта, но да ми проповядва някой нещо аз да сазвам, че било божия воля, а самия той да не го спаза... Извинявайте ама няма да стане.

Коментар

В тази държава духовните лица живот си живят.
                      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

fihi написа:
                        Искам да подчертая, че не съм еретик или нещо от сорта, но да ми проповядва някой нещо аз да сазвам, че било божия воля, а самия той да не го спаза... Извинявайте ама няма да стане.
                        Не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря!
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                          fihi написа:
                          Искам да подчертая, че не съм еретик или нещо от сорта, но да ми проповядва някой нещо аз да сазвам, че било божия воля, а самия той да не го спаза... Извинявайте ама няма да стане.
                          Не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря!
                          правси колега за жалост тези стават все повече.
                          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

van_dal написа:
                            каде туй нещо,на кой адрес? Каква кола кара попа и кой точно поп имаш ли идея...може да направим нещо по въпроса,ако го познавам де :D ама като слушам не ще да е той,тоя който имам предвид е богобоязлив...може да спретнем някой номер на тоя "черноризец храбър" :P
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

BolgAryan написа:
                              Може малко грубо да съм се изказал, самата църква си е доста стара и хубава, но в момента хората които служат в нея са я превърнали не знам в какво. А и като гледам идват да се изповядват само бизнесменчета тука, да дойдеш тук да се нагледаш на коли по над 50К. Смирените хорица как ги мързи, ако може ще влязат до олтара с джипа, ама на църква отиват иначе, а и ми прави впечатление, че попчето често ги изпраща до колите им, та чак вратите им отваря. А и се носят и други слухове, но не искам да споделям повече. Самото отношение на въпросния човек ме смути, за това пуснах темата, всички в квартала го уважаваме и го поздравяваме, но просто ми падна в очите и то точно човек, който е уважаван, смятайте какво остава за другите.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                              X