Май всичко ни е на опаки вече, не останаха свестни хора. Аз живея до една бизнес църква, та вчера попа както си паркира и удря колата на комшийката отзад, резултата е спукана броня, това го вижда приятелката ми. Попчето слиза оглежда, помотва се малко и в този момент минава комшийката, собственик на колата. Попчето и’ вика "здравей, как сте" и нищо друго, бива наглост ама и то от човек за който очакваш нещо съвсем различно като отношение. И над всичкото огоре всеки ден спира и запушва или мен или комшийката, явно му носи някакъв специален кеф, ама нали е хванал господ за шлифера (в най-близкия смисъл), та смятам скоро да му лепна "ти си паркирал като идиот". Като се замисля не останаха институции в които да работят свестни хора, дори и църквата ни е опорочена, да не говорим за полиция, съд, и т.н.На всичкото отгоре миналата седмица един комшия ми удари колата пред вкъщи и той също нямаше намерение да понесе някаква отговорност, ако не бях видял навреме, нямаше и да знам, че ме е ударил той.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Останаха ли доблестни хора в тази държава....?
Collapse
X
-
Доблестни хора все още има, но е много трудно да се открият, за съжаление.Попадал съм и на такива, но като цяло ситуацията върви към зле...Всъщност, обществото като всяка една затворена система, без прилагане на външна енергия върви от ред към хаос. Закон на термодинамиката, приложим към всичко останало - кво да се прави.
Коментар
-
Immortal написа:Доблестни хора все още има, но е много трудно да се открият, за съжаление.Попадал съм и на такива, но като цяло ситуацията върви към зле...Всъщност, обществото като всяка една затворена система, без прилагане на външна енергия върви от ред към хаос. Закон на термодинамиката, приложим към всичко останало - кво да се прави.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
fihi
Re: Останаха ли доблестни хора в тази държава....?
van_dal написа:Май всичко ни е на опаки вече, не останаха свестни хора. Аз живея до една бизнес църква, та вчера попа както си паркира и удря колата на комшийката отзад, резултата е спукана броня, това го вижда приятелката ми. Попчето слиза оглежда, помотва се малко и в този момент минава комшийката, собственик на колата. Попчето и’ вика "здравей, как сте" и нищо друго, бива наглост ама и то от човек за който очакваш нещо съвсем различно като отношение. И над всичкото огоре всеки ден спира и запушва или мен или комшийката, явно му носи някакъв специален кеф, ама нали е хванал господ за шлифера (в най-близкия смисъл), та смятам скоро да му лепна "ти си паркирал като идиот". Като се замисля не останаха институции в които да работят свестни хора, дори и църквата ни е опорочена, да не говорим за полиция, съд, и т.н.На всичкото отгоре миналата седмица един комшия ми удари колата пред вкъщи и той също нямаше намерение да понесе някаква отговорност, ако не бях видял навреме, нямаше и да знам, че ме е ударил той.
Коментар
-
fihi написа:Искам да подчертая, че не съм еретик или нещо от сорта, но да ми проповядва някой нещо аз да сазвам, че било божия воля, а самия той да не го спаза... Извинявайте ама няма да стане.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:fihi написа:Искам да подчертая, че не съм еретик или нещо от сорта, но да ми проповядва някой нещо аз да сазвам, че било божия воля, а самия той да не го спаза... Извинявайте ама няма да стане.преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v
Коментар
-
van_dal написа:Май всичко ни е на опаки вече, не останаха свестни хора. Аз живея до една бизнес църква, та вчера попа както си паркира и удря колата на комшийката отзад, резултата е спукана броня, това го вижда приятелката ми. Попчето слиза оглежда, помотва се малко и в този момент минава комшийката, собственик на колата. Попчето и’ вика "здравей, как сте" и нищо друго, бива наглост ама и то от човек за който очакваш нещо съвсем различно като отношение. И над всичкото огоре всеки ден спира и запушва или мен или комшийката, явно му носи някакъв специален кеф, ама нали е хванал господ за шлифера (в най-близкия смисъл), та смятам скоро да му лепна "ти си паркирал като идиот". Като се замисля не останаха институции в които да работят свестни хора, дори и църквата ни е опорочена, да не говорим за полиция, съд, и т.н.На всичкото отгоре миналата седмица един комшия ми удари колата пред вкъщи и той също нямаше намерение да понесе някаква отговорност, ако не бях видял навреме, нямаше и да знам, че ме е ударил той.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
BolgAryan написа:Малко в страни от темата, но какво значи "бизнес църква" ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар