Случката която ще се опитам да пресъздам е от снощи. Някъде около 22.40 си пътувах спокойно към вкъщи (с градския транспорт , за 3 км кола не паля ,а ако не беше баира на бул. "Черни Връх" може би щях да ги взимам на бегом :D ) и тъкмо навлезнахме в кръстовището след "Мола" колоната спря .Оказа се че някой е закъсал малко по-нагоре (там където е останало едно платно ) , така всичко до тук добре , обаче в колоната която някакси успя да заобиколи закъсалия никой не спря да помогне , айде и това добре -бързат хората , но най-тъпото беше че и полицейската кола не спря (не беше с пуснати буркани или сирени ) , после дийде нашия ред с автобуса е нямаше как да заобиколи и се наложи да спре . Тогава отидох при шофьора и го помолих да отвори вратата , за да се опитаме да помогнем на колегата , речено сторено , вратата се отвори и бях единствения дето се опита да помогне + хората от строежа на метрото.Не успяхме да преместим колата , така се беше ударил че лявата предна гума беше помляна (носач ) , попитахме шофьора как е успял на това тясно място да се удари така , освен това че там почти всички тръгват от светофар и скоороста не е голяма .Той ни отговори , че някакво голямо Б.М.В. ги е притиснало от дясно и ги избутал почти за да ги задмине .1.Питам: Толкова ли бързаме , че застрашаваме живота на толкова много хора около нас ?2. Питам: Толкова ли бързаме , че дори не питаме хората дали имат нужда от помощ(мисля че само телефон на пътна помощ да им дадеш пак е помощ)?3. Каква е работата на тупаните дето се возят в белите "Астри" за наша сметка , не е ли да се грижат за реда и сигурноста на хората ? Поне можеше да се опитат да организират преместването на автомобила . и да извикат по радиото колегите от кат .4.Омръзана ми от тея тъпаци с големите лъскави лимузини.П.П "Ти си корав , но не си безсмъртен,винаги има по-бърз от теб,твоето дете също иска да има МАМА и ТАТКО , за това помисли преди да се правиш на състезател или безсмъртен."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от тупани,тъпи полицаи и олигофрени с лъскави лимузини
Collapse
X
-
style34 написа:Ужас е колега. Съгласен съмс теб. А този с БМВ-то.... щях в него да се блъсна, но нямаше да го оставя да му се размине. Лайнари.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
profit
svetkos_ написа:С лъскавите коли не се съобразяват с никого. Мислят се за безсмъртни и това е.
Коментар
-
deadairplane
-
profit
От цялата история най-много ме е яд на равнодушно отминалите полицаи. Не в 21 век и в ЕС да сме, ами не знам си къде - вълка кожата си мени, но нрава не!
Коментар
-
profit написа:От цялата история най-много ме е яд на равнодушно отминалите полицаи. Не в 21 век и в ЕС да сме, ами не знам си къде - вълка кожата си мени, но нрава не!
Коментар
-
profit написа:svetkos_ написа:С лъскавите коли не се съобразяват с никого. Мислят се за безсмъртни и това е."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар