Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аман от тупани,тъпи полицаи и олигофрени с лъскави лимузини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аман от тупани,тъпи полицаи и олигофрени с лъскави лимузини

Случката която ще се опитам да пресъздам е от снощи. Някъде около 22.40 си пътувах спокойно към вкъщи (с градския транспорт , за 3 км кола не паля ,а ако не беше баира на бул. "Черни Връх" може би щях да ги взимам на бегом :D ) и тъкмо навлезнахме в кръстовището след "Мола" колоната спря .Оказа се че някой е закъсал малко по-нагоре (там където е останало едно платно ) , така всичко до тук добре , обаче в колоната която някакси успя да заобиколи закъсалия никой не спря да помогне , айде и това добре -бързат хората , но най-тъпото беше че и полицейската кола не спря (не беше с пуснати буркани или сирени ) , после дийде нашия ред с автобуса е нямаше как да заобиколи и се наложи да спре . Тогава отидох при шофьора и го помолих да отвори вратата , за да се опитаме да помогнем на колегата , речено сторено , вратата се отвори и бях единствения дето се опита да помогне + хората от строежа на метрото.Не успяхме да преместим колата , така се беше ударил че лявата предна гума беше помляна (носач ) , попитахме шофьора как е успял на това тясно място да се удари така , освен това че там почти всички тръгват от светофар и скоороста не е голяма .Той ни отговори , че някакво голямо Б.М.В. ги е притиснало от дясно и ги избутал почти за да ги задмине .1.Питам: Толкова ли бързаме , че застрашаваме живота на толкова много хора около нас ?2. Питам: Толкова ли бързаме , че дори не питаме хората дали имат нужда от помощ(мисля че само телефон на пътна помощ да им дадеш пак е помощ)?3. Каква е работата на тупаните дето се возят в белите "Астри" за наша сметка , не е ли да се грижат за реда и сигурноста на хората ? Поне можеше да се опитат да организират преместването на автомобила . и да извикат по радиото колегите от кат .4.Омръзана ми от тея тъпаци с големите лъскави лимузини.П.П "Ти си корав , но не си безсмъртен,винаги има по-бърз от теб,твоето дете също иска да има МАМА и ТАТКО , за това помисли преди да се правиш на състезател или безсмъртен."

Ужас е колега. Съгласен съмс теб. А този с БМВ-то.... щях в него да се блъсна, но нямаше да го оставя да му се размине. Лайнари.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
      Ужас е колега. Съгласен съмс теб. А този с БМВ-то.... щях в него да се блъсна, но нямаше да го оставя да му се размине. Лайнари.
      Съгласен! Ама само в краен случай. Иначе ще спра, след като видя, че няма накъде. Мен така на Симеоновски, на слизане от Околовръстното, вчера един рейс, ще завива наляво, а аз минавам в дясната лента, ме засече по този начин. Спрях! По-добре, отколкото да ме удари и после освен че ще си губя времето, ще трябва да ремонтирам. После го засякох... Иначе е така. С лъскавите коли не се съобразяват с никого. Мислят се за безсмъртни и това е.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        С лъскавите коли не се съобразяват с никого. Мислят се за безсмъртни и това е.
        Гробищата са пълни с подобни повярвали си, че са "безсмъртни" боклуци

Коментар

Така е, аз минавах точно през това място тогава, мисля, че беше Корса закъсала...
          Stilo 1.8 16V

Коментар

Коментар

От цялата история най-много ме е яд на равнодушно отминалите полицаи. Не в 21 век и в ЕС да сме, ами не знам си къде - вълка кожата си мени, но нрава не!

Коментар

Не беше "Корса" , беше Фиеста , но няма значение , просто ме изуми безхаберието на тупаните с пагони , високи заплати ли ? и тея са им много .

Коментар

KODA написа:
                  Не беше "Корса" , беше Фиеста , но няма значение , просто ме изуми безхаберието на тупаните с пагони , високи заплати ли ? и тея са им много .
                  Да, че и уважение искали. Мишоци.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

profit написа:
                    От цялата история най-много ме е яд на равнодушно отминалите полицаи. Не в 21 век и в ЕС да сме, ами не знам си къде - вълка кожата си мени, но нрава не!
                    Вьв врзка с полицаите ,една вечер кьм 3 сутринта на магистрала тракия (при ихтиман ) ,качил сьм жена ми ,дьщеря ми ,и майками (3 жени ) и аз ,скапва ми се термостата и колата вдига температиура и аз спирам на всеки 50 метра за да изтива .полицаи минават бавно покрай мен и ,ако не ги бях спрял нямаше да спрат .Помолих ги да помогнат с нещо ,двамцата хубавци не само ,че не си мрьднаха прьста с нищо но и след като ги помолих да ми дадат някакьв телефон на пьтна помощ единия ми каза че имал някакьв телефон но май не бил пьлен и леееекичко се измькнаха ,не ми се вярваше !!!!!!!! После да стоим в България и да сьздаваме семейства ,да си плащаме даньците ,да сме с гражданско мислене и какво ли още не ,ами няма как да стане
                    http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

profit написа:
                      svetkos_ написа:
                      С лъскавите коли не се съобразяват с никого. Мислят се за безсмъртни и това е.
                      Гробищата са пълни с подобни повярвали си, че са "безсмъртни" боклуци
                      Да и аз съм сагласна,но никои нищо не прави по болния въпрос,продалжават да се лепят никролозите по потищата Направо......... нямам думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Working...
                      X