Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Irka_fihi jr.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да се похваля,че Мис Италфест 2030г. днес навърши 6 месеца! :D Айде давайте снимки на ергените - бебета във форума, да си избирам зет.
    Прикачени файлове
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Жива и здрава да е!!!Прилича на Иван

Коментар

Голяма е сладурана, да Ви е жива и здрава и да ви слуша и радва .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

да Ви е жива и здрава и да ви слуша и радва .Бих се включил за ерген на драго сърце ама аз съм от конкуренцията за титлата :D имам щерка на два месеца :D :D :D

Коментар

Честито и от мен.Да е жива и здрава.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ООООо,я бързо да я заключвате тая тема Аз от кога съм си нагласил племенника за мома Калина. ПП.Тъкмо и е батко с 2,5 години.
              Прикачени файлове
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честито На следващата среща да почерпиш с торта-като на ’’Бачо Киро’’, а може и с по-убава :D
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Честито! Нашата мома също расте, но тъй като докато навърши 45г и разреша да излиза с гаджета има време - засега ергени не търсим :D

Коментар

Eхе,какви кавалери се предлагат само Честито! Irке да ти е живо и здраво детенцето,голяма сладурана е
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Сладуранка мимина. Да е живичко и здравичко само и да слушка мама и тате.Пък за зетьовете... Ето го малкия на Ники сикса.
                      Прикачени файлове

Коментар

И Лъчко (на Бубачко) в колата на чичо си Живко.
                        Прикачени файлове

Коментар

Малиииии,тука надпреварата се вихри с пълна сила! Ко викаш,Краси,бургаски зет - бива,бива,секо лето без пари на морето! И на варненски зет съм навита,(Лъчко),а малкия "сикс" ако е палав като баща си - ни гу щъ! Ще ми зачерни момичиту!
                          Ванга

Коментар

lubomm написа:
                            да Ви е жива и здрава и да ви слуша и радва .Бих се включил за ерген на драго сърце ама аз съм от конкуренцията за титлата :D имам щерка на два месеца :D :D :D
                            И на вас да ви е жива и здрава,да расте умна и красива,и нема да се плашиш,аз имам син на почти 3години и конкурсът за форумска снаха е още по-отдавна! Ама за снаха критериите ще бъдат доста завишени - нал ги знаете свекървите...
                            Ванга

Коментар

Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Малиииии,тука надпреварата се вихри с пълна сила! Ко викаш,Краси,бургаски зет - бива,бива,секо лето без пари на морето! И на варненски зет съм навита,(Лъчко),а малкия "сикс" ако е палав като баща си - ни гу щъ! Ще ми зачерни момичиту!
                                Ние сме от Люлин и за това няма да се кандидатираме, пък и сме на почти 10 г. вече! Но да ви е жива и здрава и много да ви радва, както и Ванко!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X