Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Irka_fihi jr.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво, да ви е жива и здрава ! Предстоят ви много трудни, но и много щастливи години. Вие вече сте минали по този път и си знаете .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

fihi написа:
      Ето и две истински снимки на сладураната, и една с мама естествено.Така е като съм шматка и все заббравям камерата. Но днес вече я взех.
      Ваньо, малката на мен мяза бре... при еди изчисления... като сметна времето от "Копринка".. до сега и...
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
        fihi написа:
        Ето и две истински снимки на сладураната, и една с мама естествено.Така е като съм шматка и все заббравям камерата. Но днес вече я взех.
        Ваньо, малката на мен мяза бре... при еди изчисления... като сметна времето от "Копринка".. до сега и...
        Да бе да!!! Ти момчета правиш и то руси!!! :D

Коментар

Коментар

Поздрав и от мен!Ето такива хора трябват на тази държава!
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Inessita написа:
              Да бе да!!! Ти момчета правиш и то руси!!! :D
              То си е така.., ама може да съм искал да не ме хванат!
              ///// написа:
              И добре, че не ги рави с ръцете си! Mr. Green Mr. Green
              Че ко ми е на ръцете бе? Такива неща дето моа да правя с тях - ти само ше си мечтаеш...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Чакаме още снимки на Калина!!! Трабва да са ви изписали вече.

Коментар

Inessita написа:
                  Чакаме още снимки на Калина!!! Трабва да са ви изписали вече.
                  За жалост още не са ни изписали, най вероятно утре следобед ще да е.Снимки от изписването ще има задължително.БЛАГОДАРЯ още веднъж на всички за пожеланията.

Коментар

Ей, преди все проверявах форума за тази тема, а ето, оказва се, че съм закъснял с толкова много дни да се включа Присъединяваме се към пожеланията на колегите, да сте здрави и щастливи и много да се обичате! Най-хубавото нещо в живота са децата, нека всички вземат пример от вас и да изживеят тези прекрасни моменти..., с раждането и с всички останали сладки работи, които прави малкият човек.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

И от мен с малко закъснение ЧЕСТИТО И ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Да ви е жива и здрава, много много щастлива и много да ви радва

Коментар

Eeeй,хорааааааа,изписаха ни най-накрая,бря!Веселбата се започва...От сърце благодаря на всички,които ни честитиха и бяха съпричастни макар и за малко на нашето щастие. На всички,които го искат - пожелавам да се случи!!!Утре ще пиша повече,щот съм умрела за сън...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Ай полегни си - утре ще те чакаме

Коментар

Днес станах за 7-ми път чичо :DДано скоро стана и татко :D :D :DМалката Деница се роди леко преди обяд с ръст 50 и тегло 3050....Наздраве на всички!

Коментар

Humppa написа:
                                Днес станах за 7-ми път чичо :DДано скоро стана и татко :D :D :DМалката Деница се роди леко преди обяд с ръст 50 и тегло 3050....Наздраве на всички!
                                За 7-ми път?!? Ай сиктир...Колко деца сте? Живи и здрави да са всички!И действай по въпроса с бащинството.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X