Браво, да ви е жива и здрава ! Предстоят ви много трудни, но и много щастливи години. Вие вече сте минали по този път и си знаете .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Irka_fihi jr.
Collapse
X
-
fihi написа:Ето и две истински снимки на сладураната, и една с мама естествено.Така е като съм шматка и все заббравям камерата. Но днес вече я взех.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:fihi написа:Ето и две истински снимки на сладураната, и една с мама естествено.Така е като съм шматка и все заббравям камерата. Но днес вече я взех.
Коментар
-
Inessita написа:Да бе да!!! Ти момчета правиш и то руси!!! :D///// написа:И добре, че не ги рави с ръцете си! Mr. Green Mr. GreenТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
fihi
Inessita написа:Чакаме още снимки на Калина!!! Трабва да са ви изписали вече.
Коментар
-
Ей, преди все проверявах форума за тази тема, а ето, оказва се, че съм закъснял с толкова много дни да се включа Присъединяваме се към пожеланията на колегите, да сте здрави и щастливи и много да се обичате! Най-хубавото нещо в живота са децата, нека всички вземат пример от вас и да изживеят тези прекрасни моменти..., с раждането и с всички останали сладки работи, които прави малкият човек.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
maiska
-
Eeeй,хорааааааа,изписаха ни най-накрая,бря!Веселбата се започва...От сърце благодаря на всички,които ни честитиха и бяха съпричастни макар и за малко на нашето щастие. На всички,които го искат - пожелавам да се случи!!!Утре ще пиша повече,щот съм умрела за сън..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Humppa
Днес станах за 7-ми път чичо :DДано скоро стана и татко :D :D :DМалката Деница се роди леко преди обяд с ръст 50 и тегло 3050....Наздраве на всички!
Коментар
-
Humppa написа:Днес станах за 7-ми път чичо :DДано скоро стана и татко :D :D :DМалката Деница се роди леко преди обяд с ръст 50 и тегло 3050....Наздраве на всички!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар