Честито!Живи и здрави да сте и много да те радват :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Irka_fihi jr.
Collapse
X
-
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА! ДА ВИ СЛУША И ДА ВИ РАДВА! ДА Е УМНА, КРАСИВА И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ ЗАНАПРЕД!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Явор Митев
Току що се чух с мама Ирка...и тъкмо в момента, в който говорехме и въведоха малката принцеса.....и като сметнете, че нали има песен "Явор и Калина", смятайте какви приятели ще бъдем с нея....ще я водя с кака и Елица и кака и Ади по пикници.Мама Ирка е добре, звучеше така, все едно е ходила до магазина за кифли и тамън се е върнала....поздравява всички колеги с новата членка на клуба.
Коментар
-
deadairplane
-
fihi
Голямо благодарско на всички за пожеланията. БЛАГОДАРЯ ВИ! Това jr. го сложих с и деята да подчертая, че ще бъде мъжко момиче като Майка си(или поне така ми се иска на мен).Голяма е сладурана пупупу. Снимах я с телефона и довечера по някое време ще ви я покажа.
Коментар
-
Re: Irka_fihi jr.
fihi написа:Току що ми съобщиха РАДОСТНАТА вест. Калина се появи на бял свят 3.400кг. 50см.Малиииииииии хора не знам къде се намирам от кеф. - Ванко стана батко.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Честито,да ви е жива и здрава и да ви радва много !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар