Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени Калканджиева "Хората в интернет са олигофрени"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жени Калканджиева "Хората в интернет са олигофрени"

[quote:b5d5f0b829]Здравейте, пиша тази тема във връзка с "невероятното" избиране за МИС България 2009 на Антония Петрова и все по-голямото нежелание сред интернет обществото да ни представя на "Мис Свят", както и огромния процент отрицателни мнения. Също така и съмненията на всички ни за достоверността на резултатите от гласуването чрез смс-и, отчитащ че близо 40% от гласувалите българи сме избрали точно нея. (При положение, че отрицателните мнения за избраничката в интернет клонят към 99%)След като във фейсбук се събраха близо 40 000 българи и продължава да расте броя им/ни за каузата, да бъде избрана (честно) най-красивата българка, която да ни представи достойно на световния конкурс "Мис Свят". И беше разпратено официално протестно писмо, до организаторите на Мис Свят и до над 150 медии, както и до Визаж организиращи конкурса за България - бе насрочена лична среща от Г-жа Калканджиева с хора от каузата. Сред които беше и създателят й - Ивайло Спасов.Ето как накратко е протекла срещата и какво представляваме в общи линии ние за Г-жа Калканджиева:
    АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

България ГОРИ от скандали, корупция, десетки съдбоносни за държавата и народа некомпетентни решения, реакции, милиарди се изтърваха, още ще се изтърват - ние си впрягаме народния гняв срещу някаква пръдла.

Коментар

ls1 написа:
      България ГОРИ от скандали, корупция, десетки съдбоносни за държавата и народа некомпетентни решения, реакции, милиарди се изтърваха, още ще се изтърват - ние си впрягаме народния гняв срещу някаква пръдла.
      Нали знаеш че понякога от съвсем неочаквана капка прелива чашата. За съжаление при нас всичко е изкривено, корумпирано, покварено, извратено ........ във всички сфери на живота ни. Аз не мисля че някога нещо ще се промени.

Коментар

За съжаление и аз съм на твоето менние, че е стигната една точка от която връщане назад няма. Преди няколко години имах някаква надежда, но вече не. Народа си смени мисленето, превъзпитаха го както си искаха. Най ме е яд, че географски сме една толкова богата държава, то вода, планини, равнини, море, гори...а ние гледаме на тях все едно сме скакалци.

Коментар

peho написа:
          Нали знаеш че понякога от съвсем неочаквана капка прелива чашата. За съжаление при нас всичко е изкривено, корумпирано, покварено, извратено ........ във всички сфери на живота ни. Аз не мисля че някога нещо ще се промени .
          За голямо съжеление си прав и лошото е ,че вече свикнах ме да живеем в този "изкривен" свят в , който ценоститте са отдавна загубени. А малкото хубави неща, които ни се случват остават незабелязани на фона на безпрецедентната корупция и безнаказаност , която ни заобикаля .
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

ей ви на една олигофренка - руска интернет олигофренка http://www.fishki.net/comment.php?id=50611п.п. ей тъй на се избира миска
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз си признавам - олигофрен съм от класа Пиша редовно в манекенския форум :D

Коментар

"Хората в интернет са олигофрени",колкото манекенките в България са девствени и никога не биха легнали с някой за парички. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Девствеността в наши дни е порок :D Доброто възпитание също. Ако не вярвате - вижте в муцунки.ком какво правят тийновете

Коментар

donnna написа:
                    ей ви на една олигофренка - руска интернет олигофренка http://www.fishki.net/comment.php?id=50611п.п. ей тъй на се избира миска
                    е тук се изложи те тая миска не може да стъпи и на носа на нашата бе
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Защото гърдите й са естествени :D

Коментар

То нашето е "Мис Кон 2009".Даже ми е кофти да обиждам конете по тоя начин.
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                        X