[quote:b5d5f0b829]Здравейте, пиша тази тема във връзка с "невероятното" избиране за МИС България 2009 на Антония Петрова и все по-голямото нежелание сред интернет обществото да ни представя на "Мис Свят", както и огромния процент отрицателни мнения. Също така и съмненията на всички ни за достоверността на резултатите от гласуването чрез смс-и, отчитащ че близо 40% от гласувалите българи сме избрали точно нея. (При положение, че отрицателните мнения за избраничката в интернет клонят към 99%)След като във фейсбук се събраха близо 40 000 българи и продължава да расте броя им/ни за каузата, да бъде избрана (честно) най-красивата българка, която да ни представи достойно на световния конкурс "Мис Свят". И беше разпратено официално протестно писмо, до организаторите на Мис Свят и до над 150 медии, както и до Визаж организиращи конкурса за България - бе насрочена лична среща от Г-жа Калканджиева с хора от каузата. Сред които беше и създателят й - Ивайло Спасов.Ето как накратко е протекла срещата и какво представляваме в общи линии ние за Г-жа Калканджиева:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени Калканджиева "Хората в интернет са олигофрени"
Collapse
X
-
ls1 написа:България ГОРИ от скандали, корупция, десетки съдбоносни за държавата и народа некомпетентни решения, реакции, милиарди се изтърваха, още ще се изтърват - ние си впрягаме народния гняв срещу някаква пръдла.
Коментар
-
За съжаление и аз съм на твоето менние, че е стигната една точка от която връщане назад няма. Преди няколко години имах някаква надежда, но вече не. Народа си смени мисленето, превъзпитаха го както си искаха. Най ме е яд, че географски сме една толкова богата държава, то вода, планини, равнини, море, гори...а ние гледаме на тях все едно сме скакалци.
Коментар
-
peho написа:Нали знаеш че понякога от съвсем неочаквана капка прелива чашата. За съжаление при нас всичко е изкривено, корумпирано, покварено, извратено ........ във всички сфери на живота ни. Аз не мисля че някога нещо ще се промени .SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
ей ви на една олигофренка - руска интернет олигофренка http://www.fishki.net/comment.php?id=50611п.п. ей тъй на се избира мискаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Девствеността в наши дни е порок :D Доброто възпитание също. Ако не вярвате - вижте в муцунки.ком какво правят тийновете
Коментар
-
donnna написа:ей ви на една олигофренка - руска интернет олигофренка http://www.fishki.net/comment.php?id=50611п.п. ей тъй на се избира мискафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар