Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градинска люлка !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Градинска люлка !

Да знаете някъде из нета да има схеми или такива неща ,да си направя сам люлка !Сега ги гледах в практикер ,е тия не са у ред по 1000-1500 лева за люлка .дайте някакви идеи скици чертежи ако има Аа и от люлеещите се столове останах разочарован ,егаси боклуците ,никъде в софия няма люлеещи се столове
    фиатче Браво 2.0

Tomazo, да няма грешка. Люлките са по 100 - 150 лв. Миналата година купих такава на промоция за 120 лв от Практикер Бургас...Освен да са пуснали нещо извънземно с перпето задвижване и сателитна връзка с космоса Шегата на страна, но провери. В брошура ли ги видя тези цени или на място...и все пак за градинска люлка със сенник ли става въпрос или аз се изказвам неподготвен ?
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хихихи. Някак си очаквах появата на подобна тема. Скоро ровичках малко в нета за такава схема, но не успях да открия нещо добро...Предполагам, че става въпрос за градинска люлка със сенник

Коментар

http://www.bgstroitel.com/article/pr...woods_slis.htm
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами ако е била сглобена в Практикер то вземи си лист, молив , рулетка мери и скицирвай . :D :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мисля, че става въпрос за същите люлки за, които и аз говоря. Ако ли ДА... Просто няма смисъл да майсториш. Ако нямаш материалите - за 120 лв - какво и плащаш. Най скъпите бяха 240 лв., които се разгъваха. За 1500 лв. си купих преди 5 години - басейн, материали за беседка и косачка. В Бриколаж дори гледах люлки за по 160-200 лв. Ако те интерисува мога да проверя с точност, ноооооооооо 1500 лв. са много за пет тръби и две пружини...
            A17DTС/S

Коментар

Не не тия по 150-200 ми се видяха малко паянтави знам ли не ,че съм шишкав ама иначе идеята на Коцев ми допадна засега ,аз като се замисля имам всички инструменти на вилата и ще мога да си направя една .иначе баш за градинска люлка със сенник си мисля .Линка на Торнадо е май баш това което търся . А искам задължително да е дървена и аз не знам защо и дали тва дърво няма да се прецака от стоене ама ...мамка му тоя мобилен нет тук е толкова бавен,че не мога да постна нито една снимка и идея като хората ...утре
              фиатче Браво 2.0

Коментар

В Praktiker на промоция метална градинска люлка, триместна, за 159,99

Коментар

Humppa написа:
                  да.аз си харесах една дето става на легло и тя е на промоция 350 и днес с бусчето отивам да я взимам :D Може в понеделник вторник да разкажа как се спи на нея p.s.вчера в практикер как се изложих ,докато я гледах минава една лелка към 120-30 кг. и най учтиво я помолих да седне да тестваме люлката ,оная така ме изгледааа ,чеееее забравих да се заключа даже
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    Humppa написа:
                    да.аз си харесах една дето става на легло и тя е на промоция 350 и днес с бусчето отивам да я взимам :D Може в понеделник вторник да разкажа как се спи на нея p.s.вчера в практикер как се изложих ,докато я гледах минава една лелка към 120-30 кг. и най учтиво я помолих да седне да тестваме люлката ,оная така ме изгледааа ,чеееее забравих да се заключа даже
                    Добре,че не те е натупала.
                    Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

купувайте люлки страшен кеф е ,особено за мързели като мен
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

[quote="tomazo"]купувайте люлки страшен кеф е ,особено за мързели като мен [/quoДа. Кеф е.
                        A17DTС/S

Коментар

tomazo написа:
                          Humppa написа:
                          Добре че нете е тествала теб , като седне във теб на люлката Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Колега в Еником вчера - 200лв с ДДС и аз се замислям чак.Еником е в Дружба до ОМВ :D
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
                              Колега в Еником вчера - 200лв с ДДС и аз се замислям чак.Еником е в Дружба до ОМВ :D
                              няма какво да се замисляш ,въпросът е дали ще се доредиш до нея ако не си сам
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                              X