Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Луда надпревара" на живо в България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Глей ся....Феникса се покри, изчезна....съде се появи и развали отбора.... Имортъла е с нас....ко ши прай с теб, ще умре от скука.... Майтапя се...Давайте да мъдрим отборите, че да подаваме т.нар. "заявления"...

Коментар

phoenix написа:
      ..... Пешо пушиш ли?
      Ако въпроса е към мен, не не пуша.

Коментар

Давайте да ги измислим отборите и сервизните екипи! Другата седмица е началото на записванията! Ваньо-Фихи, предложи вторник-сряда да направим конференттна възка по скайпа!

Коментар

Аз писах едно мнение, но не го виждам. Прекъсваше ми нета и може би не е стигнало до форума... както и да е.Идеята за спонсорство (от форума и/или от фирми) беше една от първите, дето ми се зароди в главата. Обаче сложим ли реклами, автомобила става "брандиран" и таксата за участие скача двойно. Нямам проблеми да съм в който и да е отбор, стига да имам доверие на колегите. Между другото - в Дедъра никога не е пушено досега... Явката и Ваньо да си помислят за краткосрочно отказване на цигарите Предлагам да им купувам аз дъвките

Коментар

Immortal написа:
            Идеята за спонсорство (от форума и/или от фирми) беше една от първите, дето ми се зароди в главата. Обаче сложим ли реклами, автомобила става "брандиран" и таксата за участие скача двойно.
            Което ще рече, че и самите стикери и надписи на форума по колите ни ги правят "брандирани", така ли?

Коментар

Не мисля, но не съм сигурен. Щом не са по вратите и на предния капак...

Коментар

Може би не е лоша идея да направите един уикенд репетиция. Някой страничен задава точките, а отборите се сработват в избиране на маршрут, каране и т.н. Ако има някакви проблеми по-добре да се появят няколко седмици предварително, а не на самото състезание. Може теста да не е в цяла България ами да речем в 2-3 съседни области. Пък и купон ще стане, едно вътрефорумно тренировъчно състезанийце.

Коментар

Не е лоша идеята, но за съжаление, като се има предвид кой от къде е, за осъществяването й ще са нужни не малко пари.

Коментар

Дайте първо да се организираме и да направим регистрацията за участие, и после всичко останало.Кога ще направим един конферентен разговор, за да уточним всички подробности.

Коментар

VESKO_SZ написа:
                      Ееееее Дидо не пуши , а това да шофира с 2-ма пушачи ще е проблем според мен , знам го от личен опит!Аз също не пуша и се чудя дали да не се пробвам. Тъй и тъй по цял ден съм на Автомобил, рекорда ми е 16 часа шофиране Стара Загора-Мюнхен миналата година. :D
                      Бацко ти на 26.04 ще бъдеш ли на срещата в Зарата. Аз понеже ще съм на свадба и може да се видим и да се раберем за нещо като одбор ако искаш.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Някой, нещо? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49

Коментар

phoenix написа:
                          гледайте ся..... Имортал го вземам с мен!!!! и двамата не пушим. Търсим си или трети непушач или жена ми идва с нас ... край (бебо отива при баба си, освен ако не ги броят с жена ми за един човек). Колата ще е дедъра. Добър, здрав мотор при това достатъчно мощен. Колата е комби и ще си подремваме удобно. Аз нямам проблеми с нощното шофиране, даже ми е по-гот нощем да карам. Пешо пушиш ли?
                          И аз ги спрях на 4 март тази година отново.Давайте да оформяме отборите и да се записваме.Шофирането не ми пречи до 12-14 час въпреки ,че е нарушение и опасно.Познавам пътищата в Бг доста добре.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            ...Шофирането не ми пречи до 12-14 час въпреки ,че е нарушение и опасно.Познавам пътищата в Бг доста добре.
                            Шофирането по 12-14 часа НЕ Е нарушение. Никъде в закона няма формулирано такова правило.За товарните автомобили има подобно правило, но то е само когато карат сами. Ние няма да сме сами, ще бъдем по 3 човека. Ще се сменяме примерно през 4 часа, като в следващите 8 ще се почива. Така че не спекулирайте повече с това.Конферентна връзка можем да направим когато кажете. Днес ще тръгвам след малко за Пловдив, и няма да съм на линия до вечерта.Предлагам утре вечер да направим тая работа, и то да не е много късно - примерно преди 20 ч, тъй като към момента в къщи нямам интернет, само в офиса.

Коментар

Колеги,който и да се състезава от форума има пълната ми подкрепа (морална) и съдействие за локализиране на к.т. в Разградско.Телефона ми е в "онази тема".
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Коментар

Working...
                                X