Глей ся....Феникса се покри, изчезна....съде се появи и развали отбора.... Имортъла е с нас....ко ши прай с теб, ще умре от скука.... Майтапя се...Давайте да мъдрим отборите, че да подаваме т.нар. "заявления"...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Луда надпревара" на живо в България
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Аз писах едно мнение, но не го виждам. Прекъсваше ми нета и може би не е стигнало до форума... както и да е.Идеята за спонсорство (от форума и/или от фирми) беше една от първите, дето ми се зароди в главата. Обаче сложим ли реклами, автомобила става "брандиран" и таксата за участие скача двойно. Нямам проблеми да съм в който и да е отбор, стига да имам доверие на колегите. Между другото - в Дедъра никога не е пушено досега... Явката и Ваньо да си помислят за краткосрочно отказване на цигарите Предлагам да им купувам аз дъвките
Коментар
-
Immortal написа:Идеята за спонсорство (от форума и/или от фирми) беше една от първите, дето ми се зароди в главата. Обаче сложим ли реклами, автомобила става "брандиран" и таксата за участие скача двойно.
Коментар
-
Може би не е лоша идея да направите един уикенд репетиция. Някой страничен задава точките, а отборите се сработват в избиране на маршрут, каране и т.н. Ако има някакви проблеми по-добре да се появят няколко седмици предварително, а не на самото състезание. Може теста да не е в цяла България ами да речем в 2-3 съседни области. Пък и купон ще стане, едно вътрефорумно тренировъчно състезанийце.
Коментар
-
fihi
Дайте първо да се организираме и да направим регистрацията за участие, и после всичко останало.Кога ще направим един конферентен разговор, за да уточним всички подробности.
Коментар
-
VESKO_SZ написа:Ееееее Дидо не пуши , а това да шофира с 2-ма пушачи ще е проблем според мен , знам го от личен опит!Аз също не пуша и се чудя дали да не се пробвам. Тъй и тъй по цял ден съм на Автомобил, рекорда ми е 16 часа шофиране Стара Загора-Мюнхен миналата година. :DEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
phoenix написа:гледайте ся..... Имортал го вземам с мен!!!! и двамата не пушим. Търсим си или трети непушач или жена ми идва с нас ... край (бебо отива при баба си, освен ако не ги броят с жена ми за един човек). Колата ще е дедъра. Добър, здрав мотор при това достатъчно мощен. Колата е комби и ще си подремваме удобно. Аз нямам проблеми с нощното шофиране, даже ми е по-гот нощем да карам. Пешо пушиш ли?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:...Шофирането не ми пречи до 12-14 час въпреки ,че е нарушение и опасно.Познавам пътищата в Бг доста добре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар