Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Луда надпревара" на живо в България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    За мен е важна тръпката. Колкото до наградата, никой няма да се разсърди на някой лев. Пък и аз мисля, че болшинството от участниците ще са там заради усещането, а не заради някаква си там награда.
    Тръпката е важна дааааа.Имате моята подкрепа.Сформирайте отбора и газ.Няма да е лошо да има съпровождащ автомобил който да върви напред с 30 минути примерно.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Тръпката е важна дааааа.Имате моята подкрепа.Сформирайте отбора и газ.Няма да е лошо да има съпровождащ автомобил който да върви напред с 30 минути примерно.
      Това наистина ще е хубаво, обаче идва едно но! Не стаат ли много големи разходите? И да не забравяме, че го правим за удоволствие. И също така не трябва да забравяме, че и на победа или по предно класиране няма да се разсърдим и целим естествено. Иначе можеше да решим някой ден да тръгнем просто ей така и да я обиколим нашата България. Идеята за съпровождащия автомобил наистина е добра.

Коментар

Immortal написа:
        Кире, да те включваме като резерва?
        ДА! С удоволствие. То дори ако има желаещи ще е хубаво да направим още 1 екип.Дори може единия или двата (евентуално) екипа да са под егидата на форума.С рекламни материали на форума и прочее.Но при това положение трябва да се участва задължително с Фиатки.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Имате ме за механик и за сервизна кола! И на двата или колкото там екипа направим! Често борбата се решава в бокса! То това май ще е като 48-те часа на Льо Ман! Да им покажем кои са най-издържливите автомобили!

Коментар

Предполагам може да се говори с Еко и за някаква форма на спонсорство.

Коментар

И аз си мислех ръководството на куба вече да се намеси! Нали всички сме един екип? Да го направим тогава!

Коментар

Колеги в регламента пише че може да се обаждате за патната обстановка и мет условиа. Аз съм от Стара Загора - за тоз район може да разчитате на мен! С друго немога да помогна. А ми се иска да се запиша и успех!
                Fiat Marea 1.6 16V

Коментар

kallymally написа:
                  Колеги в регламента пише че може да се обаждате за патната обстановка и мет условиа. Аз съм от Стара Загора - за тоз район може да разчитате на мен! С друго немога да помогна. А ми се иска да се запиша и успех!
                  Ние и на тов сме благодарни.

Коментар

kallymally написа:
                    За нещастие маршрутите и чекпойнтовете ще се обявят в последния момент! Така, че разчитаме на всички колеги от цялата страна за подобна информация!

Коментар

Трябва да принтираме всички телефони от списъка....всеки така ще помага, къде например се намира "лявата плочка по десния тротоар по алеята при парка от другата страна..."

Коментар

тука гледам се сформира вече един отбор. Давайте да сформираме още някой ако има желаещи.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

гледайте ся..... Имортал го вземам с мен!!!! и двамата не пушим. Търсим си или трети непушач или жена ми идва с нас ... край (бебо отива при баба си, освен ако не ги броят с жена ми за един човек). Колата ще е дедъра. Добър, здрав мотор при това достатъчно мощен. Колата е комби и ще си подремваме удобно. Аз нямам проблеми с нощното шофиране, даже ми е по-гот нощем да карам. Пешо пушиш ли?
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

!Майтапа настрана ама може да сформираме отбор "Непушачи" и отбор "Пушачи", пък да видим кой кого! Аз напр. пушач съм си роден - пушач и ще си умра, независимо дали пуша или не пуша към даден момент. Относно маршрутите - наистина контролните точки ще станат ясни едва при старта, НОмисля, че пак може да се направи предварителен груб план, предвид фащта, че ще има такива във всички административни области на България.По една и съща логика - два плана.План "Север"Примерно - Старт София - тръгва се на запад (абласт Перник Кюстендил) след това на север (Враца, Монтана, Видин) и се отпрашва на изток до морето - оттам на юг посока Варна Бургас така да се каже - оттам през родопите - та до Благоевград и оттам финал в София и победа. :D План "Юг"Пак се тръгва към Перник и Кюстендил - но се свива към Благоевград и след това Родопите - и т.н. по обратния на маршрут "север" път. Мисля, че маршрут "Юг" е по удачен, защото при другия - има връщане и минаване през София - а при южния - няма, а и ще се минава през Родопите докато екипажите са още свежи.И при двата маршрута ще има отклонения до централна България, но всичко ще се преценява с огледместонахождението на конкретните контролни точки.

Коментар

Ееееее Дидо не пуши , а това да шофира с 2-ма пушачи ще е проблем според мен , знам го от личен опит!Аз също не пуша и се чудя дали да не се пробвам. Тъй и тъй по цял ден съм на Автомобил, рекорда ми е 16 часа шофиране Стара Загора-Мюнхен миналата година. :D

Коментар

phoenix написа:
                                гледайте ся..... Имортал го вземам с мен!!!! и двамата не пушим. Търсим си или трети непушач или жена ми идва с нас ... край (бебо отива при баба си, освен ако не ги броят с жена ми за един човек). Колата ще е дедъра. Добър, здрав мотор при това достатъчно мощен. Колата е комби и ще си подремваме удобно. Аз нямам проблеми с нощното шофиране, даже ми е по-гот нощем да карам. Пешо пушиш ли?
                                Аз съм непушач и ако ме искате за 3-ти може да направим нещо. Нямам претенции с каква кола ще сме. Важното е да стане весело.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X