Деяне, имаш време да се откажеш...от сега те предупреждавам, че с Ванката пушим кат комина на теца в Езерово.......Смятай как ще бъдеш обгазен.Бюджета как ще е...дел на 3, нали???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Луда надпревара" на живо в България
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Най-доброто риалити правено някога в България ... има светлина в тунела и за нашите грешни души....Идеята е супер ! Аз ще се запиша, качвам мацката на дясната седалката да върти картата и тръгвам , единствения минус, е че тя няма книжка.... май ще трябва да карам 48/48, ще се яде в задръстванията хахахах, леле много се навих И не съм тръгнал с мисълта, че ще спечеля, отивам за шоуто - което със сигурност ще е добро Успех на всички, който мислят да се записватBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Humppa
-
Не е полезно за организма, но в никакъв случай не е невъзможно, аз съм правил няколко пъти такива маратони, по 28; 30; 35 часа каране.... но после като легнеш ставаш след 1 ден за ядене, да ходиш до тоалетната и след това след 2 дена спане може пакBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
BolgAryan написа:абе заеби организма, държането ти на пътя според мен повече ще страда от такъв маратонBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Явор Митев
CCB написа:BolgAryan написа:абе заеби организма, държането ти на пътя според мен повече ще страда от такъв маратон
Коментар
-
Явор Митев
Абе да ти кажа, зависи от тренинга...Аз например на месец минавам средно по около 5-6 000 кл., като хилядарката я правя в повечето случаи за ден. Навремето само от къщи до село заспивах направо...ама сега не е така. Така че според мен зависи от тренинга. Дидо и аз си ги въртим километрите, а Ванката е толкоз шантав, че него само стимула от състезанието ще го държи буден...
Коментар
-
fihi
Явор Митев написа:Абе да ти кажа, зависи от тренинга...Аз например на месец минавам средно по около 5-6 000 кл., като хилядарката я правя в повечето случаи за ден. Навремето само от къщи до село заспивах направо...ама сега не е така. Така че според мен зависи от тренинга. Дидо и аз си ги въртим километрите, а Ванката е толкоз шантав, че него само стимула от състезанието ще го държи буден...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар