Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Луда надпревара" на живо в България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако видя онова Шелби на живо, ще го разцелувам ... Къде къде по-скъпи коли има, ама ... т’ва ми е няк’си най-чаровно бе мамка му ... А истанбул е на 600 км. Дай ми Shelby-то и гледай как след 4 часа съм в Истанбул :D И ... може би най-интересното ще е ... има една бабуна преди Хасково, която ако я минеш с над 150 ти се удря купето в земята ... Дали да не взема една камера и да ходя да снимам сеир :DА горките момчета като ни видят магистралата ... в някои определени участъци ... интересно ми е как ще реагират :D
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И на мене ми е интересно как ще се движат след спускането преди Пазарджик. Последно беше много гадно там.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

половината коли са доста луксозни седании няма да усетят почти нищочаст от спортните пък имат настройки на окачванетощом ние минаваме и те ще минат :D обикновено при такива неравности колкото по-бързо минеш, толкова по-малко се усещат
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Еййййй, шшшшшш, СТОЛИЧАНИТЕ,не знам какво ще гледате, ама вземете си и фотоапаратите ако обичате. Ние от провинцията няма да имаме тази привилегия да видим тези произведения на изкуството на живо.МОЛЯ постнете ако обичате после по една снимчица, поне да ги видим на картинка.БЛАГОДАРЯ предварително.
          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

така и не разбрах в колко часа и къде ще са в София ?
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

пред Националната Художествена Галерияна 1-ви юни някъде в ранния следобяд...според зависиинтересно къде ще спират...освен да има организация за отмяна на синята зона в този ден

Коментар

’’Луда надпревара" на живо в България

Sev написа:
                часовете май не ги смяташ правилноинфото най-вероятно е CET, или нашенско време
                Според мен всяко събитие се посочва в местно време . То е като разписанието на транспортните средства .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Много кола, много хубав, ама защо така нашарени и олепени с тея ваденки... Много кичозно е станало, особено с повечето бонбонени цветове на повечето коли от клипчето... иначе гледката ще е супер

Коментар

Колеги СТОЛИЧАНИ, какво става ?!?! Никой ли от Вас не отиде на събитието ? Моля Ви се, не се срамувайте, пускайте снимки.

Коментар

"Луда надпревара" на живо в България

T_SHOW написа:
                      Колеги СТОЛИЧАНИ, какво става ?!?! Никой ли от Вас не отиде на събитието ? Моля Ви се, не се срамувайте, пускайте снимки.
                      Колегата ти шуменец , живущ в Разград , видя част от колоната на автомагистрала ,, Тракия ’’ , ама не можах да ги снимам щото ми пречеше един ,, ФИАТ ’’ на колесар зад мен ( не можех да ги виждам в огледалото ). Зрелището беше невероятно . Минаха кат’мАтор )).
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

не са моиhttps://picasaweb.google.com/1131300...30002011Sofia#

Коментар

Многооо съм разочарован...Нийде не видях бат Бойко :D .Страхотни машини,ще чакам видео от някой сайт да им се насладя на мъркането
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Aз се засякох без да искам на околовръстното на язовира при Суходол с поршето и ламборджинито, уникални саа!! (даже щях да мина през ламборджинито) :D :D
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=p5_LR...HWTloFwj4&NR=1

Коментар

Working...
                              X