Ако видя онова Шелби на живо, ще го разцелувам ... Къде къде по-скъпи коли има, ама ... т’ва ми е няк’си най-чаровно бе мамка му ... А истанбул е на 600 км. Дай ми Shelby-то и гледай как след 4 часа съм в Истанбул :D И ... може би най-интересното ще е ... има една бабуна преди Хасково, която ако я минеш с над 150 ти се удря купето в земята ... Дали да не взема една камера и да ходя да снимам сеир :DА горките момчета като ни видят магистралата ... в някои определени участъци ... интересно ми е как ще реагират :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Луда надпревара" на живо в България
Collapse
X
-
Еййййй, шшшшшш, СТОЛИЧАНИТЕ,не знам какво ще гледате, ама вземете си и фотоапаратите ако обичате. Ние от провинцията няма да имаме тази привилегия да видим тези произведения на изкуството на живо.МОЛЯ постнете ако обичате после по една снимчица, поне да ги видим на картинка.БЛАГОДАРЯ предварително.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
така и не разбрах в колко часа и къде ще са в София ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
’’Луда надпревара" на живо в България
Sev написа:часовете май не ги смяташ правилноинфото най-вероятно е CET, или нашенско времеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
bubachko
Много кола, много хубав, ама защо така нашарени и олепени с тея ваденки... Много кичозно е станало, особено с повечето бонбонени цветове на повечето коли от клипчето... иначе гледката ще е супер
Коментар
-
"Луда надпревара" на живо в България
T_SHOW написа:Колеги СТОЛИЧАНИ, какво става ?!?! Никой ли от Вас не отиде на събитието ? Моля Ви се, не се срамувайте, пускайте снимки.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар