Явор Митев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Луда надпревара" на живо в България
Collapse
X
-
Аз предлагам мойта Ланча. Пък за механици - ще мобилизираме целиот форум - във всеки град има някой, който би помогнал при проблем. Списъкът с телефоните и без това е в джабката GPS има, само да ги разрешават. Но и с карта добре се оправяме. По-важното е стратегията. Щото тогава вероятно ще бъка от полицаи, които ще спират колите с рекламни табели и номера - а те ще трябва да са такива. За изгубена рекламна лепенка или номер има наказателни точки.Аз друго се замислих преи малко - 500 коли по 500 лв (или 600, ако не платиш до 2 дена след записване) прави 250 000 лв. Награден фонд 100 000, още 50 000 за организацията - 100 000 лв чиста печалба за организаторите. Хитро измислено.Идеята не е за скоростно шофиране (въпреки че ще се налага ), целта е не да стигнеш първи. Целта е да събереш най-много точки, а това може да стане само с правилно планирана стратегия. Времето за определяне на маршрута е много малко - час преди старта ще ти връчат списъка на чек-пойнтовете. Проблем ще е и първоначалното измъкване от София.
Коментар
-
Immortal написа:Таксата за участие е 500 лв. За гориво ще са нужни поне още 200. За храни и напитки още малко - бе сложи ги илядо лева.Аз между другото съм страшно навит... жената обаче като чу за тези пари и ме отряза беузсловно.Търся спонсорEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Сега като прочетох гледам, че взеха да се сформират отбори.Ако някой иска с мене да прави партия да пише.Аз също както колегата Дидо мисля, че бая съм пообиколил България и се оправям из нея с карта или без. Чакам предложения ако някой е навит да сформираме отборче.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Състезанието ще е определено интересно, таксата за участие е наистина височка, но и наградата не е малко. Ще бъде много интересно ако се организира екип от форума, ще стискам палци дано някой успее да се включи във състезанието, все пак си трябват пари и не е за всеки. Ох как ми се иска и на мен да участвам, ама не ми се дават пари, които и без това нямам, ако беше организирано по друг начин, без такса.....и без това ще спечелят добри пари от рекламодатели, пък ще се излъчва и по ефирна телевзия.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Няма гаранция 100 000 лв е общия награден фонд. Наградата за 1-во място едва ли ще е повече от 15-20 бона. Парични награди има до 6-то място.Така че - шанс все пак за някой лев (колкото поне да се избият разходите ) има.Пък и ще остане емоцията. Като се замисля - срещата на Цигов Чарк ми костваше около 300 лв. Тук става въпрос за същото - плащаш за емоции Пък ако случайно спечелим - берекет версин
Коментар
-
fihi
За мен е важна тръпката. Колкото до наградата, никой няма да се разсърди на някой лев. Пък и аз мисля, че болшинството от участниците ще са там заради усещането, а не заради някаква си там награда.
Коментар
-
fihi написа:За мен е важна тръпката. Колкото до наградата, никой няма да се разсърди на някой лев. Пък и аз мисля, че болшинството от участниците ще са там заради усещането, а не заради някаква си там награда.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ROADTRIP BG
Здравейте, това се препокрива с моята идея (( За съжаление обаче моята не е за награда ,а за забавление. Път,купон, контакти - http://sitekreator.bg/gumball/index.html това е нашия сайт. Съжалявам за спама ,но ми стана интересно ,че е маркирано след мен. Моята идея съм я взел от световно известното рали " Gumball" ,само че сме го минимизирали в мащаб ,в който не се изискват прекалено много пари http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=40158 ето и темата тук!
Коментар
-
http://dnevnik.bg/razvlechenie/2009/...ofirane/Тук има и рекламно клипче. Доколкото разбрах, изчитайки доста материали по темата, наградите няма да са кеш, а "материални" на обща стойност ДО 100 хил лв.Нашият екип е почти готов. Продължаваме да търсим спонсори
Коментар
-
Humppa
Аз си мисля, че тим от 4-ма в 1 кола е най-удачен вариант. Смяна на водачите на 2 часа шофиране!Преди 2 години правих преход Козлодуй - Игуменица (Гърция), около 900 километра, с бус, 2-ма шофьори. На 2 часа спиране за 5 минути - сандвич, кафе, уриниране и смяна на водачите. След 16 часа преход вечерта на ферибота бяхме свежи като прясно боядисана ограда!Така че ако в колата има 4-ма шофьори за 48 часа ще успеят да обиколят родината само със спирки за смяна и физиологични нужди
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар