Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобил вървящ с вода.
Collapse
X
-
Нефта е на изчерпване , след 50-60 години съвсем ще е намалял , така че водородните автомобили ще са повече , но водородните двигатели за сега са много скъпи , пък четох че са "вечни" нямало да се нуждаят от ремонти , но има един проблем веодорода е лесно избухлив , като се справят с безопастноста тогава ше си купя такава кола :D
Коментар
-
"Рано е за подробни резултати. Доскоро шкодата нямаше платена гражданска отговорност и не можеше да се движи. По време на първия експеримент избирахме по-малки улички, за да не ни спре КАТ. Сега всички дължими такси са платени. Започваме нов етап от проучванията. Ще сложим по-големия резервоар и тръгваме към морето. Само така ще разберем как наистина действа водата върху бензиновия двигател",
Коментар
-
tyson написа:И аз мисля, че не е толкова невъзможно да се реализира, но за съжаление или ще му платят за доживотно мълчание или ще го убиятSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
fuoco написа:Единствената смислена част в случая е, че благодарение на ниското КПД на бензиновия двигател се отделя много топлина, чиято енергия едва ли не използват за разлагане на вода. След това горенето на водород е ясно. Идеята е интересна.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:fuoco написа:Единствената смислена част в случая е, че благодарение на ниското КПД на бензиновия двигател се отделя много топлина, чиято енергия едва ли не използват за разлагане на вода. След това горенето на водород е ясно. Идеята е интересна.
Коментар
-
naskobg написа:jenshen73 написа:fuoco написа:Единствената смислена част в случая е, че благодарение на ниското КПД на бензиновия двигател се отделя много топлина, чиято енергия едва ли не използват за разлагане на вода. След това горенето на водород е ясно. Идеята е интересна.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:naskobg написа:jenshen73 написа:fuoco написа:Единствената смислена част в случая е, че благодарение на ниското КПД на бензиновия двигател се отделя много топлина, чиято енергия едва ли не използват за разлагане на вода. След това горенето на водород е ясно. Идеята е интересна.
Коментар
-
Ако се разровите още малко ще откриете, че отдавна, ама много отдавна това изобретение е факт.Изобретателят е българин, но след като е дал гласност на изобретението си е загинал в автомобилна катастрофа.Съвпадение? Не мисля.Ако потърсите в нета ще видите и косачки за трева работещи на този принцип.Има и клипчета.Разберете едно - когато от едно нещо не могат да се изкарат кинти или поне още не е съобразено как то не вижда бял свят.И кой по-точно петролен магнат ще е очарован от идеята да изгуби милиарди, щото разбираш ли било открито евтино и екологично гориво?Ще се съберат на конференция с останалите ояли се магнати и ще решат проблема по най-стария метод:Има човек - има проблемНяма човек - няма проблемГрозно? Да и не само, но докато властват икономически интереси ще е така до края на света...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
За първото - и кой е този българин, помогни ни де. След като го знаеш сподели. В кой вестник чете за него?Второ - клипчета от Youtube са наистина мноооого достоверни.Трето - брех, тия петролните магнати най-големите гъзари бре. Аз съм сигурен, че ще се намерят поне 100по-големи тарикати, дето с удоволствие ще искат да им го набият отзад.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Гледайте тези клипчета .....Не ми изглежда толкова трудно... http://www.youtube.com/watch?v=J9iWa...AWcGe8rL8&NR=1BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
naskobg написа:Колега Trace, въобще не подценявай петролния бизнес. Нещата там са МНОГО дебели.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар