Run regedit.exe. Go to HKEY_CLASSES_ROOTDriveshell key and change the (Default) key value from ’find’ to ’none’. It should fix your problem.A warning, if you are not comfortable editing/changing registry file, please make a backup first.Incidentally, System Restore would have fixed the problem if it was enabled
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Иконата на дял D нещо се бъгна от какво е?
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo написа:Run regedit.exe. Go to HKEY_CLASSES_ROOTDriveshell key and change the (Default) key value from ’find’ to ’none’. It should fix your problem.A warning, if you are not comfortable editing/changing registry file, please make a backup first.Incidentally, System Restore would have fixed the problem if it was enabledFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Торнадо, Това и аз съм го преживял. Със сигурност е вирус.Само не си спомням с коя антивирусна се махна. Мисля че с АVG.С десен бутон -> Експлоър (Explore) би трябвало да можеш да влезеш. Дай му да виждаш всички скрити и системни файлове, след което изтрий всичко, което завършва на .ini, .inf, .bat. Не се плаши, щом не ти е това дяла с Виндовса, няма страшно, трий.Но най-добре си пусни един скан с AVG.
Коментар
-
Оправих го, като възстанових системата към стара дата... backup Сканирах с НОД32, ама нищо нямаTornado написа:u_bo написа:Run regedit.exe. Go to HKEY_CLASSES_ROOTDriveshell key and change the (Default) key value from ’find’ to ’none’. It should fix your problem.A warning, if you are not comfortable editing/changing registry file, please make a backup first.Incidentally, System Restore would have fixed the problem if it was enabled
Коментар
-
Tornado написа:ogi28b написа:coolboby написа:Оги, не става.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
coolboby, опитай това: Върху десктопа десен бутон -> Properties -> Desktop -> Customize Desktop -> Web и трябва да изглежда както на снимката. Ако има друго освен My Current Home Page, маркираш и Delete, после ОК и пак ОК и трябва да се оправи. Поне при мен така се оправя когато всички икони изглеждат като маркирани.
Коментар
-
u_bo
ilkoD написа:Оправих го, като възстанових системата към стара дата... backup Сканирах с НОД32, ама нищо нямаTornado написа:u_bo написа:Run regedit.exe. Go to HKEY_CLASSES_ROOTDriveshell key and change the (Default) key value from ’find’ to ’none’. It should fix your problem.A warning, if you are not comfortable editing/changing registry file, please make a backup first.Incidentally, System Restore would have fixed the problem if it was enabled
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар