Един колега от университета си купи Волво S80 от Англия. Тук му обърнаха волана и сега вече половин година си го кара без ядове. Нямам спомен за колко беше взел колата, но обръщането му излезе около 2 бона. Цялата тази процедура си е до човека. На който му се занимава, ще се занимава. Но наистина в последно време много коли с десен волан са се навъдили.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за колите с десен волан
Collapse
X
-
Аз едно не разбирам: Защо в КАТ правят проблеми на вкарните от USA коли, че мигачите не били оранжеви или жълти, а тези коли с дясна дирекция се регистрират без проблеми. А колкото до приспособлението с огледалото: имам един комшия който си кара VW бус товарен от 15 год. с едно голямо квадратно огледало отляво и насочено да вижда напреде.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Lane Staley написа:ele написа:Не мога да зацепя какво точно трябва да обсъждаме в тази темаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:Нали? Ленчето понякога е силно неадекватна, особено като слага острова в Евросъюза, но тя знае по-добре!Steliyan's Life!
Коментар
-
И как точно смяташ, че една кола с британска регистрация ще бъде обложена с данък в България?!?Не напразно по-горе в темата споменах, че в Швеция, когато движението им е било ляво, воланите им също са били от ляво.Ако беше толкова опасно, едва ли щяха точно шведите (които са измислили Волво - най-сигурният автомобил) да карат с ляв волан от ляво.
Коментар
-
Мда, една кола с британска регистрация ще бъде обложена с данък в Англия и противно на твърдението, че в Англия данъка не е по - висок, отколкото е в България - съвсем не е така... Британските данъци не са високи, ако живееш и работиш там... Ако работех за 100 паунда дневно наистина нямаше да ми се вижда висок данъка... Но да получаваш българско трудово възнаграждение и да плащаш британски данъци и да твърдиш, че няма да ти излиза солено... Ако някой не е съгласен с мен нека да ме обори, само че с реални аргументи в абсолютни стойности на данъци тук и в UK...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Immortal написа:И как точно смяташ, че една кола с британска регистрация ще бъде обложена с данък в България?!?Не напразно по-горе в темата споменах, че в Швеция, когато движението им е било ляво, воланите им също са били от ляво.Ако беше толкова опасно, едва ли щяха точно шведите (които са измислили Волво - най-сигурният автомобил) да карат с ляв волан от ляво.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:За Волво да не говорим - все пак над 80% е собственост на ФОРД...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:jenshen73 написа:За Волво да не говорим - все пак над 80% е собственост на ФОРД...Steliyan's Life!
Коментар
-
Мда. Марките вече не са това, което бяха. Нито Волво, нито Мерцедес, нито БМВ - никой вече не прави вечни автомобили. Правят се боклуци, които да издържат криво-ляво гаранционния период, да са екологични и относително безопасни. Не съм чувал отзиви за Ролс Ройс, там нещата може и да са различно, защото не са на толкова масова основа...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар