Абе хора все по-често ми се случва да виждам коли с десен волан. Почти през ден виждам поне една такава. Знам че причината е в цената им, тъй като са на смешни цени направо... Мен обаче ме притеснява че става все по-честа гледка. Да не вземем от немотия след някоя друга година да преминем на ляво каране ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за колите с десен волан
Collapse
X
-
gamma написа:И те ще увяхнат, след като спрат да регистрират коли с десен волан в БГ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:gamma написа:И те ще увяхнат, след като спрат да регистрират коли с десен волан в БГ.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:ele написа:gamma написа:И те ще увяхнат, след като спрат да регистрират коли с десен волан в БГ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
До колкото знам там се прави застраховка на самия водач а не на конкретния автомобил т.е. щом автомобила не се управлява там не би трябвало да се и застрахова там.Та с две думи нито пътен данък ще се плаща нито застраховка в Англия а ще се управлява автомобила в България.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
в доста форуми съм писал мнението си в подобни теми,сега ще пиша и тук...Аз съм твърдо против такива коли,я ми кажете една обикновена маневра като изпреварване на тир например,как се извършва БЕЗОПАСНО с такава кола? И не приемам, че като се покажеш половината за да видиш е безопасно...какво трябва всеки път с човек до себе си ли да караш за навигатор?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:в доста форуми съм писал мнението си в подобни теми,сега ще пиша и тук...Аз съм твърдо против такива коли,я ми кажете една обикновена маневра като изпреварване на тир например,как се извършва БЕЗОПАСНО с такава кола? И не приемам, че като се покажеш половината за да видиш е безопасно...какво трябва всеки път с човек до себе си ли да караш за навигатор?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар