Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за колите с десен волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тема за колите с десен волан

Абе хора все по-често ми се случва да виждам коли с десен волан. Почти през ден виждам поне една такава. Знам че причината е в цената им, тъй като са на смешни цени направо... Мен обаче ме притеснява че става все по-честа гледка. Да не вземем от немотия след някоя друга година да преминем на ляво каране ....
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Защо да те притеснява?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Почти винаги цената е толкова смешна, че си струва дори обръщане на дирекцията, обаче почти винаги българина е толкова голям тарикат, че не му се занимава да обръща волана

Коментар

И те ще увяхнат, след като спрат да регистрират коли с десен волан в БГ.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
          няма, защото не е необходимо да я регистрираш, за да я караш. Трябва само да се регистрираш там като собственик, да направиш няколко законови стъпки и можеш да я караш съвсем законно във всяка една държава в ЕС.

Коментар

ele написа:
            gamma написа:
            няма, защото не е необходимо да я регистрираш, за да я караш. Трябва само да се регистрираш там като собственик, да направиш няколко законови стъпки и можеш да я караш съвсем законно във всяка една държава в ЕС.
            Само дето трябва да плащаш и данъка й в Англия, а там е десетократно по - висок
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
              ele написа:
              gamma написа:
              Само дето трябва да плащаш и данъка й в Англия, а там е десетократно по - висок
              Там няма данък собственост, има пътен данък, който не се дължи в някои случаи.Освен това, не е вярно, че данъкът там е по-висок от данъка тук. В много случаи е по-евтино да се плаща данък там, отколкото данък тук. Там са скъпи застраховките, които са обвързани както с водача, така и с мощността на колата.

Коментар

До колкото знам там се прави застраховка на самия водач а не на конкретния автомобил т.е. щом автомобила не се управлява там не би трябвало да се и застрахова там.Та с две думи нито пътен данък ще се плаща нито застраховка в Англия а ще се управлява автомобила в България.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не бих си взел такава кола.Приятел си взе Мерцедес с десен волан е не мога повече ще падна от смях.То бива евтиния ама някой маневри са си жива мъка с нашето движение.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аз пък с удоволствие бих се метнал на една М3-ка с десен волан, DSG(автомат)с английски номер естествено, че тоя акциз реже глави...просто трябва веднъж на 6 месеца да излизаш в чужбина...
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Ами кво да говорим като и лятото във Варна брамчеше едно ферари кабрио страшно яко с десен волан. Аз също бих си взел автомобил с десен волан стига да е автоматик.
                      http://vbox7.com/play:1631a342
                      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

в доста форуми съм писал мнението си в подобни теми,сега ще пиша и тук...Аз съм твърдо против такива коли,я ми кажете една обикновена маневра като изпреварване на тир например,как се извършва БЕЗОПАСНО с такава кола? И не приемам, че като се покажеш половината за да видиш е безопасно...какво трябва всеки път с човек до себе си ли да караш за навигатор?
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          в доста форуми съм писал мнението си в подобни теми,сега ще пиша и тук...Аз съм твърдо против такива коли,я ми кажете една обикновена маневра като изпреварване на тир например,как се извършва БЕЗОПАСНО с такава кола? И не приемам, че като се покажеш половината за да видиш е безопасно...какво трябва всеки път с човек до себе си ли да караш за навигатор?
                          Камера трябва да си поставиш.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз не бих си взел. Или поне ще му обърна волана, макар че ме съмнява да стане като от завода.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

хаха има нещо вярно!!!Ама нали се сещаш,че измисли ли се безопасен начин да се кара подобен автомобил у нас и цената ще се вдигне
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                              X