Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промоция Кауфланд - нови гуми Debica

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Промоция Кауфланд - нови гуми Debica

Та гледам в брошурата 175х65х14 - 59,99лв. лятна гума на промоция? Дали е възможно и защо цената е такава, като по магазините е по 75 лв.

то и със зимните беше така.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Дебицата са много добри гуми, от личен опит го казвам!Не знаех за промоцията, но вече обмислям да се обзаведа с 4 нови летни гумета

Коментар

Да не са заводски регенерат?Май имаше някакви такива,но дали в Кауфланд беше?
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Re: Промоция Кауфланд - нови гуми Debica

Buch написа:
          Та гледам в брошурата 175х65х14 - 59,99лв. лятна гума на промоция? Дали е възможно и защо цената е такава, като по магазините е по 75 лв.
          Абе то с демонтаж, монтаж и баланс пак там ще дойде...
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Вукланизатора ми каза гуми Debica и Trayal никога да не си купувам щото в повечето случей чисто нови били криви
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

аз лично съм доволен от зимните Frigo. Купувал съм си от тях и бяха ок. Не знам обаче летните как са? Не съм карал с такива. Но за тази цена според мен по-добре нови Дебица, отколкото някои маркови на 2 год. дори и с перфектен грайфер

Коментар

reter написа:
                Вукланизатора ми каза гуми Debica и Trayal никога да не си купувам щото в повечето случей чисто нови били криви
                Смени гумаджията Сериозно.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

не се знае какъв DOT са - може да са някои залежали 2-3 години по магазините на запад и тука да са решили да ги продават на аборигените на далавера...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    не се знае какъв DOT са - може да са някои залежали 2-3 години по магазините на запад и тука да са решили да ги продават на аборигените на далавера...
                    Ами да дори и сменят DOT като заличават стария.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      donnna написа:
                      Ей това българинът все търси под вола - теле.Защо не помислите, че може би тези цени на гумите се приближават до реалните цени за продажба, а всички останали са ги "надули" с 20-30%.Както се оказа, когато внесеш голямо количество от даден продукт можеш да го продаваш на цена близка до себестойността му като избегнеш цялата верига от търговци и прекупвачи - пример бананите в "Карфур"( http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/03...n_v_bulgariia/), докато в бюлетина с великденски промоции в Кауфланд (същият с гумите) са с промоционална цена 2,69(намалени от 3,49).А какво ще кажете за гуми Trayal Rapida ( http://trayal-bg.eu/Car%20tires.html), производството на които стартира тази година по лиценз на MICHELIN и първите три размера се предлагат на пазара от този месец и то на какви цени - http://trayal-bg.eu/Promotions.html , а после и с още размери - http://www.trayal.net/fajlovi/file/g...r_veca_eng.jpg И преди да започнете с епитетите по мой адрес, разгледайте http://www.trayal.net/ - вижте какви инвестиции са направени, в кои автомобили се поставят от завода и в кои страни имат експорт.А как Ви се струва един сладолед произведен в България със себестойност 13-15ст. да се продава в магазините за 40ст А защо търговците на авточасти предлагат на сервизите отстъпка от 20-30% в зависимост от оборота който им правят и пак работят на печалба И тук ще приключа преди да сте ме
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Напълно съгласен със Stefanaki, складовете за гуми на едро продават на 80-100% печалба. Както и при всяка друга фирма прекупвач печалбата е стабилна, така е при авточастите, при строителни материали, при някои стоки от хранителния бранш, а при облеклата е още повече. Друг е въпроса, че Дебицата си е бозава работа.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Stefanaki написа:
                          Tornado написа:
                          donnna написа:
                          Както се оказа, когато внесеш голямо количество от даден продукт можеш да го продаваш на цена близка до себестойността му като избегнеш цялата верига от търговци и прекупвачи - пример бананите в "Карфур"( http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/03...n_v_bulgariia/),
                          само за бананите не ми говори!!! навсякъде / кауфланд, карфур, била и прочее / бяха за 1 седмица по 0.89 - 0.99 лв. и хоп после 1,99, после хоп 2,50 и т.н. нямам вяря аз на тези търговци.... то верно на някои неща 50 % им плащаш марката, ама мъжко дупе 1 път
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Tornado написа:
                            donnna написа:
                            А каква е гаранцията, че ако си вземем гуми от 200 лева парчето, ДОТ-а не е подправен?
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

reter написа:
                              И какво им е на дебиците,обасни ли ти тоя??? Щото е тъпо,аз имам толкова познати с дебица,служебната е с такива и зимата никъде не закъса!!!
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                              X