Примерно БТВ [която доста явно подържа управляващите] така предава нещата че човек като мен който не живее в София ще реагира по начина "да криза има щом..."
Недей да гледаш БТВ,гледай Re-TV.В момента това е все още не купената TV.
mitakk, ще се повторя и в тази тема - да се пита човек, камо ли непознат, за кого ще гласува/за кого е гласувал или каква заплата получава е проява на много лош вкус. След като веднъж не е отговорено на въпроса, повторното питане от проява на лош вкус преминава много бързо в наглост и показване на ниска култура.
Примерно БТВ [която доста явно подържа управляващите] така предава нещата че човек като мен който не живее в София ще реагира по начина "да криза има щом..."
Недей да гледаш БТВ,гледай Re-TV.В момента това е все още не купената TV.
Мисля че нашата кабеларка не я излъчва ще проверя
Значи,взели са мерки да не я излъчва.Идват избори-методите и средствата не се подбират за да сме си пак същите.................
Това е како се казва "Две в едно". Идват избори - да печелим дивиденти и да дадем още някой лев докъто можем на нашите хора. Аз пък да питам. Къде бяха управляващите с техния кризисен щаб, когато София наистина имаше проблем с боклука? И си отговарям - Пак там си бяха, но тогава просто нямаше какво да направят и нямаше как да се източи някой лев.
Кризистният щаб е впрегнал всички сили в почистването на Мордор В новините по Канал1 показаха освен камиони, в почистването са се включили и конски каруци :D Бай мангал пак ще хрупа кебапчета... Освен това показаха и в едикойсиквартал как измиват улиците. Тъжна картинка, казвам ви. Изчистена, изметена и измита улица - с нацепен асфалт улица, осеяна с дупки, по тротоарите всяка плочка и бордюр имат собствено мнение в триизмерният свят... Боже, колко сме далеко от цивилизована Европа... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Абе как може такива небивалици да говорите. Ей така, негово ломско величие, господин Иван Костов с магическа пръчка оправил изпадналата колапс икономиката през 97 година. Всъщност да. Така се получи. И така е било планувано да стане. Черния Ваньо пристига на бял кон и оправя икономиката за 2 месеца - така го и вижда народа и в цялата си радост и еуфория никой не се замисля що за невъзможно нещо е това. А камо ли как и защо се е случило, и кой кому е бил неудобен.mitakk, ще се повторя и в тази тема - да се пита човек, камо ли непознат, за кого ще гласува/за кого е гласувал или каква заплата получава е проява на много лош вкус. След като веднъж не е отговорено на въпроса, повторното питане от проява на лош вкус преминава много бързо в наглост и показване на ниска култура.
Колега, темата "Костов" е толкова дискутирана че не мисля че трябва да отегчаваме всички тук с Нея.Имаш Си собствени виждания както и Аз.Нито имам намерение да Те убеждавам в правотата на действията на г-н Костов нито ми е работа, просто изразявам гласно позицията си, крайно време е да престанем да сме безгласно стадо криейки се зад гърба на другите пред нас и само да сумтим недоволни без да сторим нищо.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Абе как може такива небивалици да говорите. Ей така, негово ломско величие, господин Иван Костов с магическа пръчка оправил изпадналата колапс икономиката през 97 година. Всъщност да. Така се получи. И така е било планувано да стане. Черния Ваньо пристига на бял кон и оправя икономиката за 2 месеца - така го и вижда народа и в цялата си радост и еуфория никой не се замисля що за невъзможно нещо е това. А камо ли как и защо се е случило, и кой кому е бил неудобен.
В Русия съм, в Русия съм!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар