Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата, има ли такава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Козметично променен цитат от новинарски сайт: "Единствено педофил, рекламиращ детска градина, може да бъде по-нелеп от български политик, в ролята на спасител.".

Коментар

Защото според някои от вас, Бойко Борисов е направил нещо и имал идеи - за това питам - открехнете ме и мен, да знам и аз, щото идват избори Така ще СИ отговорите и на въпроса "Най-малкото зло ли е Бойко?"

Коментар

Въпроса на тая тема не е за и против Бойко. Въпроса е има ли криза или е предизборен фарс.

Коментар

Има детска лапаница, за шепа хора - както винаги

Коментар

Аз определено не знам кое е най-малкото зло. За такива схеми и игри става въпрос, че не ми се мисли просто. Знам обаче, че всички са един дол дренки и връщане назад няма. Оправия няма да има. Но някак си не искам БСП и ДПС да са на власт. Не разбирам от политика кой знае колко, но някои неща са ясни и на децата.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.

Коментар

mitakkk написа:
                В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.
                Кой ти е казал да се съобразяваш с нечие мнение, къв бълвоч, кви комплекси, кви 5 лева??? Гласувай за който си искаш. Това е твое конституционно право, просто колегите, между които и аз, се изненадваме как може някой да се върже на евтината (по-скоро скъпа) и посредствена ПР акция на СерГей.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

mitakkk написа:
                  С постовете си дотук ти демонстрираш (без да си го казал изрично) следното отношение - "Аз съм един широко скроен интелектуалец, който ще гласува за Станишката по убеждение, защото е по-наясно с политиката отколкото останалите. А вие сте едни "дребнави" "хорица", които само знаете да лаете по форумите, а освен това сте и "комплексирани" гадини." Цитатите са в кавички.Именно тази бе причината да ти навра в очите правописните, граматически и пунктуационни грешки, които допускаш - надявах се да се досетиш, че те не са в хармония с интелектуалния пиедестал, на който си се възкачил. Щом пишеш "пуполизъм", значи не знаеш етимологията на думата, а смътно се ориентираш от чутото по телевизията, че това е нещо лошо - т.е. ниска езикова култура.Аз нямам нужда от spell check за да видя грешките, но ги навирам в очите на хората само ако са съчетани с някакво лошо отношение. Използвайки тази чужда дума ми идва на ум, че всъщност съм по-грамотен на поне два чужди езика, отколкото ти на родния си Пък ако щеш ми кажи, че се хваля Оххх - ей го на - избих си комплексите и ми олекна.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

mitakkk написа:
                    Колега като съм пуснал тази тема [прочети в самото начала въпроса на темата] да си прочел някаде да те питам за кой ще гласуваш. Не изопачавай темата и не дразни колегите с коментарите си , правиш го много явно и целенасочено. Ясно стана че няма криза а това е поредната ПР акция на СерГей [извинявам се че Г-то ми е главно но неми се поправя] в която се харчат не само парите на софиянци а на всички данъкоплатци. Това харесвали ти , защото на мен лично неми харесва някой да харчи парите които вкарвам каго данъци за собствена реклама Този човек трябва да се изправи пред съд за предателство към страната на която е бил премиер. Ще съм много доволен ако се създаде гражданско сдружение което да повдигне обвинение към всички разбойници от кабинта заедно с техния началник. Колега , дай да чуем твоето мнение , имали криза с буклука в твоя район? Сподели кой е района зада може колеги от същия район да потвърдят. Не да се изразяват общи обосновки колко мръсна била София и т.н.т. Ето за това е темата не да ни казваш за кой ще гласуваш и да питаш колегите за кой ще гласуват.
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

gantcho написа:
                      mitakkk написа:
                      С постовете си дотук ти демонстрираш (без да си го казал изрично) следното отношение - "Аз съм един широко скроен интелектуалец, който ще гласува за Станишката по убеждение, защото е по-наясно с политиката отколкото останалите. А вие сте едни "дребнави" "хорица", които само знаете да лаете по форумите, а освен това сте и "комплексирани" гадини." Цитатите са в кавички.Именно тази бе причината да ти навра в очите правописните, граматически и пунктуационни грешки, които допускаш - надявах се да се досетиш, че те не са в хармония с интелектуалния пиедестал, на който си се възкачил. Щом пишеш "пуполизъм", значи не знаеш етимологията на думата, а смътно се ориентираш от чутото по телевизията, че това е нещо лошо - т.е. ниска езикова култура.Аз нямам нужда от spell check за да видя грешките, но ги навирам в очите на хората само ако са съчетани с някакво лошо отношение. Използвайки тази чужда дума ми идва на ум, че всъщност съм по-грамотен на поне два чужди езика, отколкото ти на родния си Пък ако щеш ми кажи, че се хваля Оххх - ей го на - избих си комплексите и ми олекна.
                      Използвайки тази чужда дума ми идва на ум, че всъщност съм по-грамотен на поне два чужди езика, отколкото ти на родния си Красноречив и скромен , както винаги Жив да си , да поправяш мен и колегите , те такива хора трябват на България
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                        Използвайки тази чужда дума ми идва на ум, че всъщност съм по-грамотен на поне два чужди езика, отколкото ти на родния си Красноречив и скромен , както винаги Жив да си , да поправяш мен и колегите , те такива хора трябват на България
                        Не бе, колега, аз не мечтая да поправям - всички правим грешки. Аз също. Но се дразня когато липсата на грамотност е съчетана с неоправдани претенции.
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                          Atanas71 написа:
                          Не бе, колега, аз не мечтая да поправям - всички правим грешки. Аз също. Но се дразня когато липсата на грамотност е съчетана с неоправдани претенции.
                          Шегувах се

Коментар

mitakkk написа:
                            О нямам намерение да Ви чета глупостите и гениалните ви изводи. Разкрихте ме аз сам внук на Тодор Живков, който кара фиат. А вие сте просто вечно мрънкащи и псуващи държавата "хорица". Които като дойдат избори вместо да дадат своя вот ,разсъждават по бай Ганьовски и "едните и другите са маскари" и отказват да гласуват, или пък гласувате за хора заблудили ви с евтин пуполизъм като Бате Бойко, Сидеров или Царя, и след това пак почвате да мрънкате срещу новата власт. Нека Hummpa, ls1,batproho да кажaт за кого ще гласуват и защо?
                            За твое сведение Колега не съм пропускал избори от 1995г. насам в които да не съм дал гласа Си за сините.За твое сведение съм върл поддръжник на И.Костов и политиката Му.За разлика от твоя кумир, Костов вдигна изпадналата в колапс икономика през зимата на 1997г. нищо че продължава да е трън в очите на червените и техният електорат от пенсионери и ниско образовани хорица.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе как може такива небивалици да говорите. Ей така, негово ломско величие, господин Иван Костов с магическа пръчка оправил изпадналата колапс икономиката през 97 година. Всъщност да. Така се получи. И така е било планувано да стане. Черния Ваньо пристига на бял кон и оправя икономиката за 2 месеца - така го и вижда народа и в цялата си радост и еуфория никой не се замисля що за невъзможно нещо е това. А камо ли как и защо се е случило, и кой кому е бил неудобен.mitakk, ще се повторя и в тази тема - да се пита човек, камо ли непознат, за кого ще гласува/за кого е гласувал или каква заплата получава е проява на много лош вкус. След като веднъж не е отговорено на въпроса, повторното питане от проява на лош вкус преминава много бързо в наглост и показване на ниска култура.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Re: Кризата, има ли такава?

Atanas71 написа:
                                Примерно БТВ [която доста явно подържа управляващите] така предава нещата че човек като мен който не живее в София ще реагира по начина "да криза има щом..."
                                Недей да гледаш БТВ,гледай Re-TV.В момента това е все още не купената TV.

Коментар

Working...
                                X