Козметично променен цитат от новинарски сайт: "Единствено педофил, рекламиращ детска градина, може да бъде по-нелеп от български политик, в ролята на спасител.".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата, има ли такава?
Collapse
X
-
profit
-
Аз определено не знам кое е най-малкото зло. За такива схеми и игри става въпрос, че не ми се мисли просто. Знам обаче, че всички са един дол дренки и връщане назад няма. Оправия няма да има. Но някак си не искам БСП и ДПС да са на власт. Не разбирам от политика кой знае колко, но някои неща са ясни и на децата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.
Коментар
-
mitakkk написа:В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
mitakkk написа:В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
mitakkk написа:В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
gantcho написа:mitakkk написа:В типичния си стил ls1 не ми отговри на въпроса за кого би гласувал. Ама явно го е срам да каже.И внимавайте да не допуската правописни грешки, че gantcho ще си включи "spell check"-a , ще хване червения химикал и ще ви върне в първи клас. И ще се хвали колко е грамотен. Аз пък невиждам защо трябва да се съобразявам с мнението на останалите, аз съм си решил да гласувам за Станишката. И това е!Хайде давайте с бълвоча върху мен. Избийте си комплексите дано ви олекне.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Използвайки тази чужда дума ми идва на ум, че всъщност съм по-грамотен на поне два чужди езика, отколкото ти на родния си Красноречив и скромен , както винаги Жив да си , да поправяш мен и колегите , те такива хора трябват на БългарияShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Atanas71 написа:Използвайки тази чужда дума ми идва на ум, че всъщност съм по-грамотен на поне два чужди езика, отколкото ти на родния си Красноречив и скромен , както винаги Жив да си , да поправяш мен и колегите , те такива хора трябват на БългарияФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
mitakkk написа:О нямам намерение да Ви чета глупостите и гениалните ви изводи. Разкрихте ме аз сам внук на Тодор Живков, който кара фиат. А вие сте просто вечно мрънкащи и псуващи държавата "хорица". Които като дойдат избори вместо да дадат своя вот ,разсъждават по бай Ганьовски и "едните и другите са маскари" и отказват да гласуват, или пък гласувате за хора заблудили ви с евтин пуполизъм като Бате Бойко, Сидеров или Царя, и след това пак почвате да мрънкате срещу новата власт. Нека Hummpa, ls1,batproho да кажaт за кого ще гласуват и защо?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Абе как може такива небивалици да говорите. Ей така, негово ломско величие, господин Иван Костов с магическа пръчка оправил изпадналата колапс икономиката през 97 година. Всъщност да. Така се получи. И така е било планувано да стане. Черния Ваньо пристига на бял кон и оправя икономиката за 2 месеца - така го и вижда народа и в цялата си радост и еуфория никой не се замисля що за невъзможно нещо е това. А камо ли как и защо се е случило, и кой кому е бил неудобен.mitakk, ще се повторя и в тази тема - да се пита човек, камо ли непознат, за кого ще гласува/за кого е гласувал или каква заплата получава е проява на много лош вкус. След като веднъж не е отговорено на въпроса, повторното питане от проява на лош вкус преминава много бързо в наглост и показване на ниска култура.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар